Hva å ha på seg med hvite støvler (ankel- og knehøye)

Hvis du har kjøpt deg et par hvite støvler, men ikke klarer å style dem på en fasjonabel måte, sjekk ut vår guide om hva du skal ha på deg med hvite støvler og føler deg som den ultimate fashionistaen!

Du kan si at hvite støvler har blitt en ny stift i enhver fashionistas garderobe: de ser slående ut av seg selv og fantastiske på bilder. I tillegg gjør deres nøytralitet dem veldig allsidige, og de kan pares med praktisk talt alle farger!

Hvite støvler kan også brukes året rundt, da de kan styles med flere sesongvarer, fra genserkjoler til korte shortser.Denne artikkelen diskuterer hva du skal ha på deg med hvitt ankel og knehøye støvler å lage de mest flatterende antrekkene. Vi har også samlet noen søte og elegante hvite støvletter som du kan hente inspirasjon fra!

Så hvis du er klar til å la dine vanlige svarte støvler ta et par dager fri, la oss komme i gang med stylingideene!

Hva å ha på seg med hvite ankelstøvletter

1. Kjoler (alle lengder)

Gråbeige langermet kjole med hvite ankelstøvletter

Ta på deg denne kjolen Rosa lilje

En kjole er en av de beste måtene å vise frem de hvite støvlene dine. Prøv å bruke en maxi-, midi- eller minikjole for å skape forskjellige utseender!

For å heve resten av antrekket, bruk denne med en svart skinnjakke, eller til og med en trenchcoat som er litt lengre enn kjolen din.

2. Skjørt (alle lengder)

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Jannette | Din velværecoach (@jannette_leiva)


Det fine med ankelstøvletter er at de fungerer med alle skjørtlengder, så du kan definitivt bruke dem med skjørt som passer til dine personlige preferanser.

Vi foreslår at du bruker et par hvite støvler med et fint skinnskjørt etter eget valg. For å heve hele utseendet ditt, legg til noen statementsmykker.

3. Flare bukser

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av MARIAM BELA | Stilblogger (@mariambela_)


Gå retro med flare bukser! Denne 70-tallsstilen gjør comeback, og hvilken bedre måte å bruke den på enn med søte hvite ankelstøvletter?

4. Jeans

Søt topp og mom jeans med hvite ankelstøvletter

Ta på disse jeansene Ekkel gal

Jeans i alle stiler vil fungere bra med ankelstøvletter, men vi er delvise til mamma-jeans, spesielt hvis du bruker denim til daglig.

De er et populært valg når det kommer til ankelstøvletter, og de er praktisk kuttet rett over ankelen for å gi litt søkelys til ankelstøvletter. I tillegg til klassiske blå jeans, passer lyse eller hvite jeans også veldig bra med disse trendy støvlene.

Alternativt kan du også bruke acid-wash jeans for en grunge-look. Alt som vil gjenspeile din personlige stil er et godt rop!

Hva å ha på seg med hvitt Knehøye støvler

1. Kort kjole er

Hvit minikjole med hvite lårhøye cowboystøvler

Ta på disse støvlene Prinsesse Polly

Siden knehøye støvler stopper over eller rett under knærne, fungerer de vanligvis ikke bra med midi- eller maxi-kjoler, med mindre skjørtet har en høy splitt for å vise frem støvlene.

Derfor er minikjoler vanligvis det beste valget å bruke med hvite knehøye støvler! For et monokromatisk utseende, bruk de hvite knestøvlene med en hvit kjole og en kremhvit frakk for å fullføre den.

Andre lyse farger eller nøytrale farger som beige, blush rosa og til og med kakigrønn fungerer veldig bra med hvite støvler, så lenge du kombinerer looken med en veske og kåpe i samme fargeskala.

2. Shorts og skjørt

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av ️bærekraftig liv og stil️ (@ezrah.ra)


Skjørt som slutter før kneet er en fin måte å vise frem de hvite knehøye støvlene både i de kalde månedene og om sommeren. Bare pass på at lengden ikke berører kanten på støvlene!

Knehøye hvite støvler er flotte å kombinere med hvilken som helst farge på skjørtet ditt, og du vil umiddelbart se ut som de stjernene i street style.

3. Leggings

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av C í n d y (@cocorebelista)


Du kan også pare de hvite støvlene dine med leggings hvis du vil ha et antrekk som er halvveis mellom formelt og uformelt. Leggings er et stift i skapet, så sjansen er stor for at du allerede har minst ett par i skapet ditt!

For et polert utseende, bruk hvite skinnstøvler og en overdimensjonert blazer.

12 flere antrekksideer nedenfor

Røde flare bukser med hvite støvler

Ta på deg disse buksene Prinsesse Polly

Vi elsker denne antrekksideen siden det er noe du ikke ser så ofte. De røde buksene gir en grungy vibe som toppes av den grafiske t-skjorten. Hvis dette er for fargerikt for deg, kan du bytte de røde buksene til svarte også.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Alexandra | Livsstil og reiser (@alex.floyd)


Shackets og oversized skjorter er supertrendy i løpet av høsten! Hvis du eier en overdimensjonert skjortekjole, prøv å kombinere utseendet med de hvite støvlene dine og se hvordan du liker det.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Tasfia | Petite Blogger (@styleandlatte)


Denne looken gir oss Emily In Paris-vibes – så elegant!

Brun bodycon langermet kjole med hvite knehøye støvler

Ta på deg denne kjolen Prinsesse Polly

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Beatrice Teresa Colantoni (@beatriceteresac_)


Hvis du velger å bruke de hvite støvlene med en kort kjole eller et skjørt, topp det med en lang frakk. Rutede kåper er spesielt populære denne sesongen, og de smigrer de fleste kroppstyper.

Du kan velge både en nøytralfarget kåpe eller noe mer slående, som en sesongens rød rutete kåpe.

Blå langermet genserkjole med hvite ankelstøvletter

Ta på deg denne kjolen Rosa lilje

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av kira steiner (@kiramaesteiner)


Å legge til svarte lår er en fin måte å heve vinter- eller høstlooken din på! Dette fungerer best hvis resten av antrekket ditt er monokromatisk, har lyse farger, eller allerede har noen sorte elementer i seg.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av NIKKI SHEANON (@nikkisheanon)


Vi elsker denne nydelige looken med houndstooth-kåpen! Det som er bra med hvite støvler er at de vanligvis passer veldig bra med et svart antrekk, for eksempel en sort strikkekjole.

Men hvis du kaster inn et svart og hvitt statement som denne kåpen, ser hele antrekket enda bedre ut!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Luisa Peralta (@luisaperaltag)

Beige brede bukser med hvite ankelstøvletter

Ta på disse støvlene Prinsesse Polly

Oransje genserkjole med hvite ankelstøvletter

Ta på deg denne genserkjolen Rosa lilje

Genserkjoler kan brukes med både knehøye hvite støvler så vel som hvite kalvesøvler – det avhenger av utseendet og humøret du er ute etter!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Angela Doneva (@angela_doneva)


Vi håper du fant denne veiledningen nyttig for din neste antrekksidee! Hvis du fortsatt leter etter mer moteinspirasjon, sjekk innleggene nedenfor.

Få flere mote-ideer

8 må-ha-sko å ha på seg med utsvingte jeans

8 beste sko å bruke med maxi-skjørt for en elegant look

De beste skoene å bruke med genserkjoler om høsten og vinteren

Bla gjennom alle moteinnlegg

Top