Mario Valentino vs Valentino Garavani: Hva er forskjellen?

Du har kanskje sett merkene Mario Valentino og Valentino Garavani og lurt på hva forskjellen er. Vel, denne Mario Valentino vs Valentino Garavani-artikkelen er her for å svare på alle spørsmålene dine.

Mario Valentino og Valentino Garavani kan ha lignende navn, men de er veldig forskjellige merker. Likhetene har forårsaket en betydelig mengde forbrukerforvirring, og de siste årene, Valentino Garavani har saksøkt Mario Valentino for retten i Milano på grunn av deres forvirrende navn.

Hvis du har sett en fantastisk veske med en stor V-logo foran, har du kanskje blitt forvirret om det er en ekte Valentino Garavani-veske eller en Mario Valentino veske . Vel, vi er her for å hjelpe med denne Mario Valentino vs Valentino Garavani-artikkelen.I denne artikkelen vil vi ta en liten titt på historien til hvert merke, forskjellene mellom dem, og noen toppprodukter, slik at du kan kjenne forskjellene mellom disse merkene og se hvilken som passer for deg!

Mario Valentino mot Valentino Garavani

Historien om Mario Valentino

mario valentine er et italiensk premiummerke som ble grunnlagt av Mario Valentino i 1952. Merket startet først med å tilby fottøy, før det utvidet seg til andre lærvarer som håndvesker og lommebøker.


Mario Valentino har et bredt utvalg av herre- og damevesker tilgjengelig, noe som betyr at du kan finne alt fra den perfekte treningsvesken til glamorøse vesker du kan ta med deg på en kveld ute. Det er også nå en Valentino by Mario Valentino-linje, som inkluderer vesker og sko for kvinner – ofte med en sirkulær V-logo eller foran på vesken med Valentino-merkenavnet.

Det er noen få Mario Valentino-butikker i Italia, men bortsett fra dem er merket stort sett på lager i varehus over hele Europa og USA.

Historien om Valentino Garavani

The House of Valentino Garavani eller Maison Valentino ble grunnlagt i 1960 i Roma av Valentino Garavani og Giancarlo Giammetti.


Siden da Valentino Garavani har blitt et stort navn i moteindustrien, og tilbyr et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter, inkludert dameklær, herreklær og tilbehør. Valentino Garavani har en haute couture-linje som er voldsomt populær for tiden, samt en diffusjonslinje ved navn RED Valentino, som tilbyr stilige klær og tilbehør til en litt rimeligere pris.

Den nåværende kreative direktøren er Pierpaolo Piccioli, som fortsetter å holde Valentino i forkant av moteverdenen med slående, innovative design som er elsket av kjendiser, influencere og moteredaktører over hele verden.

Forskjeller mellom Mario Valentino og Valentino Garavani

Det er flere betydelige forskjeller mellom disse to merkene, noe som gjør det enkelt å bestemme hvilket merke som passer for deg!

1. Prisklasse

La oss begynne med prisklassen Mario Valentino-veskene varierer mellom $425 og $1100, mens skoene deres selges for mellom $300 og $500.

På den annen side er Valentino Garavani-vesker tilgjengelig for mellom $890 og $4,350, mens sko selges for alt fra $420 til $1,550. Som du kan se, er Valentino Garavani mye dyrere.

2. materialer

Materialene som brukes har innvirkning på prisklassen til begge disse merkene. Hvis vi bare ser på veskene, kan vi se at de fleste Mario Valentino-veskene er laget av skinn for et stilig utseende og en luksuriøs følelse.

Valentino-vesker er laget av enten kalveskinn eller lammeskinn, som typisk er skinn av høyere kvalitet som garanterer et luksuriøst resultat.

Selv om begge merkene lager veskene sine av skinn, viser Valentino Garavani at de er et luksusmerke ved å eksplisitt navngi det nøyaktige skinnet av toppkvalitet de bruker, slik at kundene kan være trygge på at veskene deres er av høyeste standard.

3. Merkeverdi og appell

Hvis du er en motekjenner, har du uten tvil sett bilder av Valentino Garavanis atelierkjoler som er iført av kjendiser på røde løpere. Eller du har kanskje fått et glimt av en av de mange haute couture-showene som merket ofte deltar i.

Takket være håndverket, interessante haute couture-kolleksjoner og stor merkevisjon og markedsføring, er det ingen tvil om at Valentino Garavani er et luksusmerke. Dette kan imidlertid ikke nødvendigvis sies om Mario Valentino.

Selv om Mario Valentinos vesker koster en pen krone, har den ikke samme merkevarekjennskap som Valentino Garavani. Du vil ikke se Hollywood-kjendiser bære Mario Valentinos design – i stedet finner du noen av veskene på Nordstrøm Rack .

Det mer kjente og kritikerroste merket av de to er definitivt Valentino Garavani.

Er Mario Valentino et luksusmerke?

Selv om enkelte Mario Valentino-produkter har en relativt høy prislapp, kan merket ikke anses som et luksusmerke etter vår mening; det er mer en premium eller et rimelig luksusmerke som er i samme kategori som Calvin Klein, Michael Kors og Coach.

Hovedårsakene til dette er at materialene som brukes ikke er på nivå med mer etablerte luksusmerker som Louis Vuitton eller Gucci, og det faktum at du kan finne mange av merkets produkter på rabatt-/utsalgssteder som Nordstrøm Rack .

Bestselgende varer fra Mario Valentino og Valentino Garavani

Mario Valentino og Valentino Garavani har begge et bredt utvalg stilige varer å tilby, så vi har begrenset det til et par bestselgende varer, slik at du kan finne ut hvilket merke som passer best for deg!

1. Crossbody-vesker
  Beige Valentino av Mario Valentino Mia Signature Crossbody-veske i skinn
Få på dette Nordstrøm Rack
  Svart Valentino Garavani VLOGO lærkamera Crossbody-veske
Få på dette Nordstrøm

Valentino by Mario Valentino tilbyr vesker, sko og tilbehør med elegant og sofistikert design – akkurat som dette Mia Signature Crossbody-veske i skinn .

Denne crossbody-vesken har en klassisk kameraveske-silhuett med en subtil V-logo sydd inn i skinnet foran på vesken. Sidedusken og gullbeslag gir litt glamour, mens den øvre glidelåsen åpnes for å avsløre et romslig interiør.

På den annen side har Valentino Garavani-veskene en dristigere logo som sitter foran på vesken, som du kan se av denne ROLE Leather Camera Crossbody Bag .

Denne Valentino Gravani-vesken er laget av smidig kalveskinn og dekorert med slående gullbeslag. Vesken kommer med avtakbart topphåndtak og avtakbar og justerbar skulderreim slik at du kan tilpasse vesken til ditt utseende.

2. Tote bags
  Svart Valentino av Mario Valentino Soho Pebbled Leather Tote Bag
Få på dette Nordstrøm Rack
  Svart og brun Valentino Garavani VLOGO signatur liten lerrets- og skinnveske
Få på dette Bergdorf Goodman

Dette Valentino av Mario Valentino Soho Pebbled Leather Tote Bag har en tidløs silhuett som er elegant og sofistikert på samme tid.

Vesken er laget av rullesteinskinn, som ser bra ut og også er super slitesterk, og er deretter pyntet med en svart V-logo for en fantastisk tonal design. Vesken har en åpen topp som gjør at du enkelt får tilgang til det romslige interiøret og to glidelåslommer.

Hvis du er ute etter en veske med klassisk eleganse, så er denne Valentino Garavani VLOGO signatur liten lerrets- og skinnveske er perfekt for deg.

Vesken er laget av svart lerret, deretter trimmet med brunt skinn og pyntet med en skinnende gull VLOGO. Vesken er utstyrt med to topphåndtak i skinn, men kommer også med en avtakbar lang skulderstropp slik at du kan style vesken på mange forskjellige måter.

3. Sko
  Beige og gull Valentino av Mario Valentino Platform Espadrillesandaler
Ta på disse Nordstrøm Rack
  Rosa Valentino Garavani Roman Stud T-Strap-pumper
Få på dette Nordstrøm

Innenfor samlingen av Mario Valentino-produkter finner du også noen flotte sko! Disse Plattform Espadrillesandaler er bare ett eksempel på de trendy skoene de har på tilbud.

Disse plattformsandalene har en vevd base og en overdel i gull, vattert skinn, som har blitt dekorert med en glitrende Mario Valentino-logo. Plattformsålene sitter på 2 tommer for å virkelig heve sommerlooken.

Vi elsker det dristige, iøynefallende utseendet til disse Valentino Garavani Roman Stud T-Strap-pumper !

Disse utrolige hælene er laget av livlig rosa kalveskinn og pyntet med overdimensjonerte gullstender, som finnes på mange Valentino Garavani-tilbehør og har senere blitt synonymt med merket. Pumpene er ferdig med en spiss tå og 4-tommers hæl for en elegant look.

konklusjon

Selv om disse motehusene har lignende navn, er de veldig forskjellige merker med veldig forskjellige verdier. Mario Valentino har et mindre utvalg av vesker og sko på tilbud, og prisene er mye rimeligere.

Dette viser hvordan mario valentine er et anstendig merke å henvende seg til hvis du leter etter en stilig veske på et strammere budsjett, men husk at det ikke er et ekte luksusmerke (etter vår mening), og derfor er det ikke så ettertraktet som Valentino Garavani.

Men hvis du ønsker å kjøpe deg en luksuriøs designerveske, Valentino Garavani er merket for deg. Dette designermerket har en fantastisk motelinje og en samling av luksuriøse designervesker og tilbehør som er så elegante og sofistikerte. Pluss, hvis du noen gang har ønsket å selge designervarene dine på bruktmarkedet, vend deg definitivt til Valentino Garavani, siden mange nettsteder som Fashionphile ikke engang godtar Mario Valentino-produkter!

Hvis du ser en veske med V-logo, ta en nærmere titt på designen til logoen; hvis den er sirkulær, er det Mario Valentino, mens Valentino Garavani har en firkantet logo. I tillegg er det alltid lurt å sjekke om det er merkevarer inne i vesken for å finne ut om det er en Mario Valentino- eller Valentino Garavani-veske.

Vi håper du syntes denne artikkelen som analyserer Mario Valentino vs Valentino Garavani var nyttig! For mer luksuriøst moteinnhold, sjekk ut lenkene nedenfor.

Top