Hvordan jeg tjente $8 376,11 blogging denne måneden: desember inntektsrapport

Velkommen til nok en inntektsrapport! Denne måneden er jeg nok en gang litt imponert over resultatene fra denne bloggen – jeg tjente $8 376,11, som er litt MER enn hva mitt månedlige inntektsmål for året var. Jeg har sagt dette om og om igjen, men et av mine største mål med blogging er å tjene seks tall, eller $8 333 / måned konsekvent.

Vel, i desember nådde jeg den første milepælen – jeg har nå hatt mine første $8 333+ / måned! Jeg kan ærlig talt ikke tro at jeg klarte å bryte dette målet allerede i 2019. Selvfølgelig Jeg ønsket å få det til, men samtidig var det en av de jeg synes at det ville være mulig, men det kommer nok ikke til å skje slags ting. Jeg var ikke 100 % sikker på at jeg kunne gjøre det – jeg har tross alt aldri tjent så mye penger i livet mitt før.

Jeg vet ikke om det var flaks, hardt arbeid eller noe med det de forkynner i Hemmeligheten , men hei – her er vi. Det funket!*Fest det*

Selv om jeg på en eller annen måte klarte å nå inntektsmålet mitt, føler jeg meg ganske forynget etter jul og all feriegalskapen. Jeg dro på uoffisiell ferie den 19. desember og kom tilbake den 1. januar, og i løpet av disse 2 ukene gjorde jeg stort sett ingenting annet enn å slappe av, se Harry Potter, svare på et par e-poster og bruke badstuen (mine foreldre) har en i leiligheten, som de fleste finske og estere gjør!). Veldig avslappende faktisk.

Men nå, la oss komme tilbake til delen du er her for: inntektsrapporten min.

For å finne ut nøyaktig hvordan jeg tjente penger på å blogge og hva som fungerte for bloggen min forrige måned, fortsett å lese!

Start en vellykket blogg i dag

Hvis du er interessert i å starte en vellykket blogg selv, har jeg laget en superenkel GRATIS veiledning om hvordan du starter en lønnsom mote-/livsstilsblogg .

Hvis du kjøper din hosting gjennom min Bluehost tilknyttet lenke , Jeg vil også legge inn et premium WordPress-tema verdt opptil $249 og sette opp bloggen din helt GRATIS som takk! Klikk her for å lese mer .

Inntektsbevis

Her er noen skjermbilder fra kontoene mine. Det er for mange til å inkludere dem alle!

Skjermbilde for Mediavine-inntekter:

Skjermbilde fra Amazon USA og Storbritannia:

Affiliate markedsføring

Amazon USA og Storbritannia – $1 904,76 | Amazon har konsekvent vært blant mine topp 3 inntektskilder innen blogging. Mange av dere har bedt meg om å dele mine hemmeligheter, og jeg har endelig lyttet.

Jeg deler alle strategiene mine som jeg bruker for å tjene opptil $2000/måned med Amazon i min nye e-bok, Hvordan tjene til livets opphold med Amazon-tilknyttede selskaper .

Amazon Ca og Europa – $44,82

Hosting – $1260

Belønningsstil* – $288,02

Gir mening av affiliate markedsføring – $142

Seksfigursblogger – $118,80

Pinterest Trafikkskred – $59,10

Bluchic – $61,22

To – $44,50

Tilknyttet inntekt på min investeringsblogg – $243,08

Ultimate pakker – $205

Andre tilknyttede provisjoner – $131,54 (inkl. Awin , Delsalg , Ezoisk , Shopstyle, Stylet Stock Society & mer)

Total avfiliateinntekt: $4 491,46

*RewardStyle-provisjoner er ikke nøyaktige og har en tendens til å endre seg før de utbetales. Ofte foretas returer og disse er ennå ikke regnskapsført. Dette påvirker ikke totalsummen et stort beløp, men det endrer seg.

Displayannonsering

Mediavine – $3 145,92

(Se Slik bruker du visningsannonser for å tjene penger )

Youtube – $269

Total annonseinntekt: $3 414,92

Egne produkter

Millenial forhåndsinnstillinger, Eksplosiv trafikk med stammer & #Sponset – $458,35

Totalinntekt: $8 364,73 ( $7 319,4 Etter utgifter)

Totale utgifter: USD 1 045,33*

Mine utgifter inkluderer ting som kontorleie, vertskap , Medvind , ConvertKit og betalt annonsering.

*Skatter og PayPal/Stripe-avgifter er ennå ikke inkludert i denne figuren.

Ta Amazon-tilknyttede inntekter til neste nivå!

Hvordan tjene penger med Amazon-tilknyttede selskaper E-boken

Vil du øke Amazon-inntektene dine, men ikke helt sikker på hvordan du gjør det? La meg vise deg!

Hver måned tjener jeg mellom $3000-$7000 direkte med affiliate marketing. Det er konsekvent en av mine viktigste inntektskilder.

I denne boken viser jeg deg nøyaktig hvordan jeg finner lukrative blogginnleggsideer og gjør dem til pengemaskiner. Og det beste? Etter at arbeidet er gjort, er inntekten passiv!

Få ditt eksemplar her!

Hva fungerte i desember

Displayannonsering

Displayannonsering var min høyeste inntektskilde for andre måned på rad. I desember er RPM den høyeste de vil være for hele året, noe som betyr at du vil tjene mye mer på den samme trafikken som du ville gjort på andre måneder. På toppen av det klarte jeg også å øke sidevisningene mine til 167 000 – en økning på 35 % fra november, noe som økte annonseinntektene mine enda mer.

Dra nytte av Pinterest-trender og lage mye innhold

Helt siden Q4 begynte, har jeg utnyttet sesongmessige Pinterest-trender for å øke sidevisningene og annonseinntektene mine. Sesongmessig innhold inkluderer høytider og begivenheter som jul, høsttakkefest, Valentinsdag og mer. I løpet av oppkjøringen til desember, ganske mye alt innholdet mitt var relatert til jul og nyttår. Og det var tonnevis av det – jeg publiserte et nytt blogginnlegg annenhver dag. (Jeg gikk til og med så langt som å lage innhold på forhånd til påsken, fordi jeg visste at januar ville bli ganske travel og jeg ville ikke ha nok tid!)

Hvis du mangler Pinterest-trafikk, kan jeg sterkt anbefaler å prøve ut denne strategien også. Jeg publiserer nye blogginnlegg om Pinterest-trender hver måned på bloggen min og på e-postlisten min, så sørg for at du abonnerer på e-postnyhetsbrevet mitt for å bli varslet om et nytt Pinterest-trendinnlegg når det går opp.

Hva fungerte ikke i desember

Problemer med Divi/Hosting

Jeg snakket om disse problemene i forrige måneds inntektsrapport og ærlig talt er det ikke noe nytt å rapportere. Jeg kommer til å endre hosting i januar for å se om det vil løse problemene jeg opplever.

Min Dropshipping Store / Har for mange blogger

I noen måneder nå har jeg prøvd dropshipping. Hvis du ikke er kjent med dropshipping, er det en forretningsmodell hvor du henter kule produkter fra Ali Express og selge dem på nettstedet ditt for en fortjeneste. Jeg var i stand til å tjene mellom $50-$200 fra butikken min hver måned, men til slutt bestemte jeg meg for at det ikke var verdt det for meg, og jeg stengte ned nettstedet.

Grunnen til dette var at det var for mye arbeid for hva det var. Jeg fikk dusinvis av e-poster fra kunder som spurte om plasseringen av pakken deres, og på slutten av dagen følte jeg bare at jeg oppfylte funksjonene til en kundeserviceassistent. Mine to andre blogger er mye mindre arbeid og til syvende og sist veldig passiv .

Til slutt tenkte jeg at det ville være en bedre idé å bare kvitte seg med prosjektet og fokusere min fulle energi på denne bloggen. Så langt har det lønnet seg! Jeg er fortsatt glad for at jeg prøvde dropshipping, for det er noe jeg har hatt lyst til å prøve i et par år nå.

Nå, la oss snakke om trafikk!

Sidevisninger: 167 234 (opp 35 % fra forrige måned!)

Økter: 127 619

Brukere: 115.168

E-postabonnenter: 2018 (+381, takket være ConvertKit !)

Wowza! Jeg visste at desembertrafikken kom til å bli stor, men jeg forventet ikke at den skulle være så høy. Jeg hadde sikte på å få 150 000 sidevisninger i desember, og jeg er glad for å kunne si at jeg knuste målet fullstendig. Størstedelen av den nye trafikken som kom i desember var helt sesongbasert og relatert til jul og nyttårsaften – jeg skrev rundt 20 jule- og nyttårsinnlegg, og noen av dem fikk ganske mye trafikk. Som du kan se på grafen, gikk trafikken min kraftig ned akkurat etter jul.

Helt siden Q4 begynte, har jeg utnyttet sesongmessige Pinterest-trender for å øke sidevisningene og annonseinntektene mine. Dette er en strategi jeg kan sterkt anbefaler å følge. Jeg publiserer et nytt innlegg om Pinterest-trender hver måned, så sørg for at du abonnerer på e-postnyhetsbrevet mitt for å bli varslet om et nytt Pinterest-trenderinnlegg når det går opp.

Det er to tilleggsressurser som jeg anbefaler for å bli profesjonell på Pinterest: Pinterest Trafikkskredkurs av Create and Go og min egen e-bok, Eksplosiv trafikk med stammer . Hvis du leter etter et gratis kurs som dekker alt det grunnleggende, registrer deg på min gratis eksplosiv trafikk med Pinterest e-kurs nedenfor!

Hva jeg fokuserer på i januar

Lansering av produkter og tjenester

Mitt hovedmål for januar er å lansere et par produkter og tjenester som jeg har lagt til side i noen måneder. Produktene er klare og har til og med kundeanmeldelser, men jeg trenger bare å lage salgssider for dem og komme opp med en markedsføringsplan. Per nå har jeg 2 produkter som er klare til lansering: en planlegger (i 3 forskjellige farger) og en e-bok.

Jeg har også blitt spurt om bloggcoaching og Pinterest-coaching, og jeg vil sette opp disse så snart som mulig. I hovedsak er alt jeg trenger å gjøre å lage en salgsside og komme opp med priser (og be om anmeldelser fra tidligere kunder).

Jeg vil også lage et nytt Pinterest-kurs med videoer, som er noe jeg skal begynne å planlegge når alt annet arbeid er ferdig.

Fortsetter å dra nytte av Pinterest-trender – (dvs. publisere nye blogginnlegg så ofte som mulig)

Å fortsette å skrive rundt 20 blogginnlegg per måned var ærlig talt ikke en del av min opprinnelige plan for januar, men så langt har Pinterest-trender fungert så bra for meg at det ville være synd å ikke fortsette å publisere så mange blogginnlegg som mulig. Annonseinntektene for januar er tydeligvis ikke så store som de var for desember, men de har ikke falt også drastisk.

Jeg burde fortsatt kunne tjene rundt $1200 på annonseinntekter i januar med min nåværende trafikk, noe som er motiverende nok til at jeg prøver å jobbe så hardt jeg kan med nye blogginnlegg. Å, og det hjelper også at jeg skrev det meste i desember før jeg dro på ferie, så jeg har rundt 30 blogginnleggsutkast i dashbordet mitt som er nesten klar til å bli publisert.

Hva jeg ikke gjør i januar – Youtube

Jeg hadde store planer om å begynne å lage mer YouTube-innhold i januar, men ser på timeplanen og arbeidsmengden min kan jeg ærlig talt ikke se hvordan det skulle være mulig. Så dette må vente til jeg har fullført de større oppgavene på oppgavelisten min.

Det er alt fra meg denne måneden! Ettersom vi er inne i det nye året, ny tid på året og alle setter seg vedtak, ønsket jeg å gi meg selv et nytt bloggmål etter å ha nådd mitt forrige inntektsmål denne måneden. Mitt bloggmål for 2020 er å oppnå $112 000 i inntekter for bloggene mine, og mitt personlige mål er å bli en bedre venn, tilbringe mer tid med venner og aktivt søke etter nye vennskap. Jeg føler at jeg har vært veldig fokusert på jobb i 2019, noe som ikke nødvendigvis er en dårlig ting, men jeg vil definitivt etablere en rutine der jeg slutter å jobbe rundt 17-18 og ser venner etter den tiden.

Inntektsmålet på $112 000 er et slags vilkårlig tall, men hvis jeg kommer litt under målet, vil jeg forhåpentligvis fortsatt kunne nå seks sifre

Jeg vil gjerne vite bloggens mål og personlige mål for 2020 også. Hvis du har laget noen mål du ikke har noe imot å dele, vennligst gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Start en vellykket blogg i dag

Er du klar til å starte en blogg? Registrer deg på mitt 5-dagers GRATIS e-kurs hvor jeg lærer deg de nøyaktige trinnene du må ta for å lansere en vellykket og lønnsom blogg!

Du kan også få en frekk avtale fra BlueHost hvis du registrerer deg via min tilknyttede lenke (fra bare $2,95 per måned!). Jeg vil også kaste inn et premium WordPress-tema verdt opptil $249 og sette opp bloggen din helt GRATIS som takk! Klikk her for å lese mer.

Les flere inntektsrapporter

Inntektsrapportarkiv

Top