Hvordan jeg tjente $7 015,77 denne måneden: Inntektsrapport for november

Hei bloggvenn! Det er på tide med en ny inntektsrapport, og vips, jeg ble helt imponert over hvor mye jeg tjente forrige måned da jeg la sammen tallene. Totalen kom til $7.015,77 som ærlig talt sjokkerte meg!

Selvfølgelig er det ikke bare profitt, og det er fortsatt sjenert til målet mitt på $8 333/måned, men jeg ble ganske overrasket da jeg innså at jeg nådde en ny inntektsmilepæl så kort tid etter å ha nådd min første $5k-måned!

*Fest det*Hvis du er på e-postlisten min, har jeg fortalt deg før at november og desember vanligvis er månedene bloggere tjener mest, og det virker som om jeg ikke er noe unntak! Selv om jeg ikke tjente mesteparten av inntekten min under Black Friday og Cyber ​​Monday, hjalp disse dagene meg definitivt med å øke inntekten min til neste nivå!

Jeg skal fortelle deg alt om hva som fungerte for meg i november og hva jeg planlegger å gjøre i desember, men først, la oss hoppe inn i tallene!

Start en vellykket blogg i dag

Hvis du er interessert i å starte en vellykket blogg selv, har jeg laget en superenkel GRATIS veiledning om hvordan du starter en lønnsom mote-/livsstilsblogg .

PST! Hvis du kjøper din hosting gjennom min Bluehost tilknyttet lenke , Jeg vil også legge inn et premium WordPress-tema verdt opptil $249 og sette opp bloggen din helt GRATIS som takk! Klikk her for å lese mer .

Alternativt kan du også starte en blogg ved å melde deg på min gratis 5-dagers blogglanseringsutfordring – dette e-kurset tar deg gjennom alle trinnene du trenger for å bygge en vellykket blogg på bare 5 dager!

I dette gratiskurset skal jeg vise deg den raskeste og enkleste måten å lage en lønnsom blogg på!

JEG ER MED!

Suksess! Sjekk e-posten din for å få tilgang til kurset!

Les flere inntektsrapporter

Inntektsrapportarkiv

Top