Coach vs Dooney & Bourke: Er ett merke bedre enn det andre?

Dooney og Bourke and Coach er blant de beste amerikanske motemerkene, kjent for sine stilige og slitesterke vesker, men hvilket merke passer for deg? Finn ut av denne artikkelen om Dooney og Bourke vs Coach.

Begge disse merkene tilbyr et fantastisk utvalg av vesker og tilbehør, alt tilgjengelig til rimelige priser – noe som gjør dem til det perfekte alternativet hvis du leter etter en nydelig ny veske som ikke vil bryte banken.

Dooney og Bourke og Trener tilbyr også læralternativer, samt belagte lerretsvesker dekorert med merkets monogram. Som du kan se, er det mange likheter mellom disse to merkene, noe som gjør det vanskelig å velge mellom de to. Men ser du litt nærmere vil du se at det er betydelige aspekter ved hvert merke som er forskjellige, noe som vil gjøre det litt lettere å finne ut hvilket merke som passer for deg.Denne artikkelen skal se på historien til begge merkene, forskjellene mellom dem, og dykke ned i noen av deres bestselgende vesker før vi kommer til en konklusjon om Dooney og Bourke vs trener. Fortsett å lese for å finne det beste merket for deg.

Dooney og Bourke vs Coach

Historien til Dooney og Bourke

Dooney og Bourke er et amerikansk mote- og lærvaremerke som ble grunnlagt i 1975 av designeren Peter Dooney og gründeren Frederic Bourke. Motehuset ble grunnlagt i Norwalk, Connecticut – et faktum som er viktig i merkevarens arv og design.

Selskapet begynte med bare å selge belter og seler for menn, alle laget av Peter Dooney for hånd, før de utvidet til håndvesker for kvinner. Den første kolleksjonen med håndvesker ble laget av All Weather-skinn og hadde en glatt skinnkant – alle elementer som har holdt seg i utformingen av Dooney- og Bourke-vesker frem til i dag.


Merket vokste raskt med deres nye kolleksjon av håndvesker, og på 1990-tallet var Dooney- og Bourke-vesker veldig populære og de åpnet sin første butikk i New York City. På 2000-tallet begynte lærvaremerket å lage vesker av belagt lerret av høy kvalitet, ofte trykket med D&B-monogrammet eller lekne mønstre, som trakk et publikum av unge kvinner til merket.

Dooney og Bourke fortsatte å vokse med butikker som åpnet over hele USA, og merket blir stadig mer populært på grunn av deres samarbeid med MLB, NFL og Collegiate-skolene. Dette betyr at det er et bredt utvalg av Dooney- og Bourke-stykker som er utsmykket med navn på idrettslag eller collager, slik at fans kan støtte laget deres med stil.

For å sikre høyeste kvalitet, Dooney og Bourke-vesker fortsatt å bli laget av europeiske håndverkere, noe som garanterer at disse merkene vil tåle tidens tann. Dooney og Bourke-vesker, tilbehør og sko er nå tilgjengelig i D&B-butikker og varehus over hele Amerika, og deres offisielle nettside sendes over hele verden.

Trenerens historie

De Coach merke har en rik arv og lang historie, siden grunnleggelsen i 1941. Selskapet startet som et familiedrevet verksted på Manhattan der seks håndverkere laget høykvalitets lærlommebøker for hånd. Så endret merket seg i 1946, da mann og kone-duoen Miles og Lillian Cahn tok over selskapet og det utvidet seg til å bli den lærvareprodusenten vi kjenner i dag.

Miles Cahn var forpliktet til å lage skinnvarer av høy kvalitet for Coach-merket og la merke til hvordan læret som ble brukt til å lage baseballhansker ble sterkere og mer smidig med mer slitasje og bruk. Cahn replikerte denne prosessen for å lage bedre lærlommebøker og -vesker.

Det var da hans kone, Lillian, som foreslo at vesker skulle legges til merkevarens repertoar, og ble umiddelbart en suksess.


Merket vokste ytterligere da Cahn's i 1961 ansatte Bonnie Cashin som hoveddesigner, som raskt begynte å designe lekre håndvesker som ble en umiddelbar hit og som fortsatt selges i dag. Cashin inkorporerte også livlige farger i designene hennes, som viste seg å være mer populære enn de nøytrale brune nyansene som ble brukt før.

I 1965 ble Richard Rose ansatt for å hjelpe til med å markedsføre og selge Coach-merket - han var med på å gjøre Coach til det kjente navnet vi kjenner det som i dag.

Trener er nå et topp amerikansk motehus som tilbyr konfeksjonskolleksjoner for menn og kvinner, vakre vesker og tilbehør, alt designet av den utrolige kreative direktøren Stuart Vevers. Populariteten til Coach har ført til at det nå er et verdensomspennende merke, med sine luksusvarer på lager i varehus over hele verden, samt over 896 Coach-butikker over hele verden.

Forskjeller mellom Dooney vs Bourke og Coach

For å hjelpe deg med å velge hvilket merke som passer for deg, må vi se nærmere på forskjellene mellom Dooney og Bourke og Coach...

1. Prisklasse

Å dykke ned i prisklassen til hvert av disse merkene er et flott sted å starte. Dooney og Bourke-vesker varierer mellom $55 og $950, avhengig av størrelsen på posen og materialet den er laget av.

Coach-håndvesker, derimot, selges for mellom $150 og $795, som er en svært rimelig prisklasse sammenlignet med noen av de mer etablerte luksusmerkene som Louis Vuitton og Saint Laurent. Som du kan se, starter D&B-vesker litt rimeligere, men generelt sett er de bestselgende veskene fra begge merkenes detaljhandel til omtrent samme pris.

2. Materialer

Materialene som brukes av hvert merke kan også spille en viktig rolle for å hjelpe deg med å bestemme hvilket merke som er riktig for deg.

Dooney og Bourke har et bredt utvalg av skinnvesker, inkludert rullesteinskinn, glatt skinn, teksturert skinn og eksotisk skinn – dette eksotiske skinnet er kalveskinn som har blitt preget med krokodille- eller strutsetrykk. Det finnes også rimeligere nylon- og polyvinylbelagte bomullsposer, som ofte er dekorert med slående trykk eller D&B-logoen.

Coach er lik i sitt utvalg av materialer, som inkluderer Nappa-skinn, naturlig lær og rullesteinskinn, samt belagt lerret, vanlig lerret og nylon. Det er mye variasjon fra begge merkene for å passe ditt budsjett og din livsstil.

3. Merkeestetikk

Stilen og produkttilbudene fra hvert av disse merkene er også veldig forskjellige.

Dooney og Bourke har mer en klassisk, tidløs stil hvor det er lagt vekt på funksjon. Silhuettene er enkle og praktiske, mens det iøynefallende designet kommer fra lyse farger eller morsomme trykk som pynter utsiden av vesken. Dooney og Bourke har også mer begrensede luksusvarer på tilbud, inkludert vesker, sko, små lærvarer som lommebøker og D&B-klokker.

Coach vesker og vesker er ofte mer stilige og trendy, med mer fokus på dagens motetrender. Dette betyr at silhuettene er unike og Coach-logoen sitter foran og midt på mange vesker, i tråd med den nåværende populære logomania-trenden. Coach har også et bredere utvalg av plagg, inkludert kolleksjoner for herre- og dameklær, vesker, sko og tilbehør – så du kommer garantert til å finne mange ting du elsker.

Bestselgende vesker fra Dooney og Bourke Vs coach

Det er så mange vakre vesker fra både Dooney og Bourke and Coach, så vi har begrenset det til noen få bestselgere for å gjøre det enkelt for deg å finne drømmevesken!

1. Tote bags
  Blå og solbrun Dooney og Bourke Pebble Grain Tote
Få på dette Dooney og Bourke
  Brun Coach Willow Signature Canvas Tote Bag
Få på dette Nordstrøm

Dette Dooney og Bourke Pebble Grain Tote er så tidløs og er et must-have i enhver luksuriøs veskekolleksjon. Denne vesken er laget av superslitesterk rullesteinskinn og dekorert med brunt skinn – denne vesken kommer i et bredt utvalg av forskjellige farger, slik at du kan velge den nyansen som passer best til din personlige stil.

Eksteriøret er utstyrt med en praktisk glidelåslomme og en skinnende gull D&B-logo, mens interiøret er romslig og har glidelommer, en mobiltelefonlomme og en glidelåslomme slik at det er enkelt å holde orden.

De nøytrale tonene i dette Coach Willow Signature Canvas Tote Bag sørg for at denne vesken er uanstrengt allsidig. Vesken er laget av belagt lerret, som er veldig slitesterkt, og dekorert med C-monogrammet for en klassisk Coach-look.

Toppen av vesken sikres med en glitrende gull C-logo-snulås, som gir enkel tilgang til det romslige, velorganiserte interiøret. Innsiden av vesken er utstyrt med et sentralt glidelåsrom som deler vesken i to, så alt i vesken er lett å finne.

2. Skuldervesker
  Mørkebrun Dooney og Bourke Gretta Large Sac skulderveske
Få på dette Dooney og Bourke
  Tan Coach Madison Signature Canvas Skulderveske
Få på dette Nordstrøm

Dooney og Bourke har også et monogram lerret, som du kan se på denne fantastiske Gretta Large Sac skulderveske . Denne vesken ville være ideell for hverdagsbruk siden den er laget av et vannavstøtende bomullsmateriale og utstyrt med flere lommer – så praktisk.

Denne karakteristiske lerretsvesken er tilgjengelig i flere forskjellige farger, hver trimmet med fyldig brunt skinn, pyntet med en gull Dooney og Bourke-logo, og deretter foret med et kontrastrikt rødt stoff. Få tak i denne vakre vesken for bare $308.

Vi elsker den søte og kompakte designen til denne Coach Madison Signature Canvas Skulderveske ! Denne skuldervesken har en klassisk silhuett, men det er valget av materialer og maskinvare som virkelig gjør denne til en slående veske.

Veskens kropp er laget av glatt brunt skinn, mens toppklaffen er laget av Coach signaturbelagt lerret. Den fremre klaffen festes med en blomsterlås, som ser så nydelig ut, mens den gullkjedelenkeremmen kan bæres på skulderen eller over hele kroppen – så allsidig!

3. Crossbody-vesker
  Svart og brun Dooney og Bourke All Weather Leather 2 Duck Bag
Få på dette Dooney og Bourke
  Svart Coach Pillow Lær Crossbody Bag
Få på dette Nordstrøm

De Dooney og Bourke All Weather Leather 2 Duck Bag er en klassiker som har bestått tidens tann med sitt praktiske og stilige design. All Weather-skinnet sikrer både et luksuriøst utseende og funksjon da skinnet tåler all slags vær uten å se skadet ut – noe som gjør vesken ideell å bruke daglig.

Frontklaffen er dekorert med vintage Dooney and Bourke and-logoen som har blitt hentet fra arkivene for det arveutseendet. Den justerbare stroppen er også avtakbar, og utvendig lomme og innvendig glidelåslomme sørger for god plass.

De Coach Pillow Lær Crossbody Bag har raskt blitt en bestselgende dyr veske på grunn av dens sofistikerte og overdådige utseende. Coach-vesken, som er laget av smørmykt skinn, har blitt polstret for å skape et mykt eksteriør, mens Coach-logoen dekorerte utsiden av vesken for et tonalt utseende.

Denne lærvesken er også en elsket Coach-stil på grunn av dens allsidighet og praktiske egenskaper – med det avtakbare topphåndtaket og tverrstroppen, delt interiør og flere glidelåslommer. Pluss at vesken er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger – helt perfekt!

4. Bøtteposer
  Tan Dooney og Bourke Pebble Grain Bøttepose med snøring
Få på dette Dooney og Bourke
  Black Coach Tabby Calf Leather Bucket Bag
Få på dette Neiman Marcus

Hvordan kan du motstå det elegante og tidløse utseendet til denne Dooney og Bourke Pebble Grain bøttepose med snøring ?! Denne Dooney and Bourke-vesken er laget av det elskede rullesteinslæret som ser fantastisk ut og er slitesterkt også, og deretter avsluttet med glatt brunt skinn.

Litt glam er lagt til med D- og B-sjarmene som sitter på utsiden av vesken. Stroppen er avtakbar, mens føttene på bunnen gir litt mer struktur. Inne i snortoppen finner du et romslig interiør, en glidelåslomme, en nøkkelkrok og en mobiltelefonlomme.

Hvis du leter etter en veske med litt mer luksus, så denne Coach Tabby Calf Leather Bucket Bag er perfekt for deg! Vesken er laget av myk svart kalveskinn som har en vakker blank glans og deretter pyntet med en skinnende gull C Coach-logo.

Bøttevesken kommer med både en lærreim og en båndstropp slik at du kan velge det alternativet som passer best til ditt utseende. I tillegg er interiøret romslig og utstyrt med en åpen lomme for å holde telefonen trygg og lett å finne.

konklusjon

Totalt sett tilbyr begge merkene et utrolig utvalg av håndvesker, så uansett hvilket merke du går for, vil du garantert finne en veske du vil elske for alltid.

Hvis du vil ha mer av en klassisk, minimalistisk stil og vil ha en veske som virkelig tåler tidens tann, kan den Dooney og Bourke er merket for deg. Oppmerksomheten de legger på håndverket og de holdbare materialene sikrer at alle veskene deres er tidløse.

Hvis du vil ha noe litt mer trendy med et mer glamorøst og luksuriøst utseende, da Trener er merket du trenger i livet ditt. Veskene deres er så elegante og sofistikerte at du vil ha på deg den nye vakre Coach-vesken hele tiden!

Vi håper du syntes denne artikkelen som analyserer Dooney og Bourke vs Coach var nyttig! For mer luksuriøst moteinnhold, sjekk ut lenkene nedenfor.

Top