Feirer du graviditet? Her er hva du skal ha på barselbilder

Planlegger du å ta bilder av bumpen din, men vet ikke hva du skal ha på barselbildene? Vi har dekket deg med disse fantastiske kjolene.

Det er en tid med spenning og glede når du finner ut at du er gravid. Det kan være mange ting som suser gjennom hodet ditt mens du forbereder deg på å ønske babyen velkommen: kjøpe alt av det riktige utstyret, søtt antrekk til jenta di eller gutt, få hjemmet ditt barnesikret og mye mer.

Barselbilder er kanskje ikke det første du tenker på, men de er definitivt noe du bør vurdere å gjøre. Mange kvinner ønsker å kunne se tilbake på bumpen når babyen har kommet, så det er bedre å hoppe på trenden mens du fortsatt kan.Spørsmålet gjenstår imidlertid: hva i all verden skal du ha på barselbilder? Dette innlegget vil dykke dypere inn i hvilke kjoler du skal ha på gravidbilder og hvordan du kan kle bumpen din på en stilig måte!

Bump Photoshoot-trenden

Søt lyserosa bodycon-kjole for barselfotografering

Få denne kjolen kl Etsy

Sjansen er stor for at du har sett den populære trenden med barselfotografering. Barselbilder er laget for å fange en tid i livet ditt som vil være borte før du vet ordet av det.

Enten de er tatt av en profesjonell fotograf, eller du bestemmer deg for å ta dem selv med hjelp av venner og familie, vil disse bildene gi et fantastisk minne i årene som kommer!

Når det gjelder å velge det perfekte antrekket for fotograferingen din, er det så mange alternativer tilgjengelig nå for tiden at det kan føles overveldende å prøve å velge det perfekte utseendet!

Hvis du ser frem til din egen barselfotosession, er det viktig å vite hva slags stemning og utseende du går etter. Dette er tidløse bilder, så du vil se og føle deg best mulig.

Snakk med fotografen din for å planlegge fargeskjemaet ditt og det perfekte stedet å fotografere, hvem vet, de kan til og med ha noen gode tips fra sine tidligere fotoshoots.

En annen ting å vurdere er årstidene. Vil du ta en fotoshoot med sesongmessige temaer, kanskje på en gresskaråker eller midt i snøen?

Eller vil du ha sommerlige bilder fra åkeren, iført så lite som mulig? Dette er alle ting du bør vurdere når du velger en fotoshootkjole eller -kjole for gravide.

Hva du skal ha på barselbilder

1. Flytende kjoler

Floy rød gravidkjole for fotografering

Ta på deg denne kjolen Etsy

Når du tar profesjonelle bilder, er det mest populære klesalternativet når det kommer til gravidkjoler for en fotografering en lang, flytende maxi-kjole slik at du kan ta bildet ditt i et vakkert gressområde eller på stranden. Maxikjoler er veien å gå siden de gir en ekstra feminin stil til graviditetsgløden din.

Noen ganger er mindre mer. En enkel monokromatisk kjole i dype toner gir et kraftig utseende samtidig som den viser frem den vakre magen.

2. Over the Top kjoler

Babyblå gravidkjole i tyll for fotografering

Ta på deg denne kjolen Etsy

Hvis det er en tid i livet ditt når det er greit å bestille den nydelige, ekstravagante kjolen som bare ser passende ut på en fotoshoot eller Met Gala, er det nå.

Gå helt ut med stoffer, farger og ekstravaganza. Etsy er fylt til randen med nydelige design fra flere uavhengige selgere, som du kan bla gjennom her . Vi har også presentert noen av favorittene våre lenger nede!

3. Feminin blonder

Feminin gravidkjole i hvit blonder for fotografering

Ta på deg denne kjolen Etsy

Noen gravide liker å dokumentere graviditeten mens de er kledd i feminine hvite blonder, eller lune svarte blonder.

Blonder høres enkelt nok ut, men dette er et dramatisk klesplagg som er et flott alternativ hvis du vil gå for en bohemaktig stemning som viser frem bumpen din i all sin prakt. Det er ikke bare en feiring av graviditet, men det er også en feiring av femininitet.

4. Bodycon kjoler

Gull gravidkjole for bilder

Ta på deg denne kjolen Etsy

Vis frem den søte babybulen din med en bodycon-kjole som er designet for å klemme deg på alle de riktige stedene og alle de vakre kurvene. Dette er et flott alternativ for å vise frem den gravide kroppen din samtidig som du ser ut som en gudinne.

5. Tyll kjoler

Nakenkjole i tyll for fotografering av gravide

Ta på deg denne kjolen Etsy

Tyll er et morsomt stoff som ikke mange av oss bruker for ofte. Den er lett og voluminøs og kan være veldig vakker når den gjøres riktig. Et eksempel – er ikke kjolen vi viste rett og slett fantastisk?

6. Gå ren eller toppløs

Ren perlekåpe for barselbilder

Ta på deg denne perlekåpen Etsy

En god idé for en barselshoot er å ta en shoot med boudoir-tema! Denne er risikabel, men det er en flott intim aktivitet for par som ønsker å ta en barselfotografering som ikke er den vanlige, kake-skjærende.

Alternativt, hvis du vil gå for et uformelt antrekk, kan du og partneren din bruke denimjeans uten topp og la fantasien og kreativiteten løpe løpsk.

7. Infinity kjoler

Rød infinity-kjole for gravidbilder

Ta på deg denne kjolen Etsy

Disse kjolene er upraktiske, men så, nydelig. Vi elsker rødt for en stor dristig uttalelse, men disse kjolene kommer i nesten alle farger du kan tenke deg!

Nedenfor har vi vist noen flere fantastiske mammakjoler og -kjoler som er tilgjengelige for kjøp med en gang. I tillegg, hvis du leter etter inspirasjon, er noen av disse bildene bare nydelige!

15 flere mammakjoler og -kjoler å bruke på bilder

Champagne lys rosa tyll gravidkjole for bilder

Ta på deg denne kjolen Etsy

Svart gravidkjole i blonder

Ta på deg denne kjolen Etsy

Pastell salviegrønn bodycon-kjole

Få denne kjolen kl Sexy mamma barsel

Støvete gravidkjole i rosa tyll

Ta på deg denne kjolen Etsy

Vakker naken tyll fotograferingskjole for gravide

Få denne kjolen kl Etsy

Vakker sort gravidkjole i tyll

Ta på deg denne kjolen Etsy

Hvitt blondeantrekk for hva du skal ha på barselbilder

Få på dette Sexy mamma barsel

Bohemsk gravid gravidkjole i hvit blonder for bilder

Ta på deg denne kjolen Etsy

Langermet bodycon lilla gravidkjole

Få denne kjolen kl Rosa Blush Maternity

Lang rosa infinity-kjole for gravidfotografering

Ta på deg denne kjolen Etsy

Hvit gjennomsiktig split blondekjole for gravidbilder

Ta på deg denne kjolen Etsy

Pastellfarget fersken grime gravidkjole

Få denne kjolen kl Rosa Blush Maternity

Vakker, støvete, rosa gravidkjole i tyll med splitt for bilder

Ta på deg denne kjolen Etsy

Enkel gravidkjole for fotoshoots

Ta på deg denne kjolen Etsy

Hvit blonde fotograferingskjole for gravide

Ta på deg denne kjolen Etsy

En kvinnes kropp er virkelig et fantastisk syn, og det er bare passende å se best ut mens du tar gravide av høy kvalitet. Husk at du bare vil se (og føle) ditt beste ut i din egen personlige stil og preferanse!

Vi håper du fant denne artikkelen nyttig! Hvis du fortsatt ser etter flere modeideer for gravide, sjekk innleggene nedenfor.

Få flere barselideer

35 elegante ammekjoler til den ammende bryllupsgjesten

50 søte mammakjoler til sommer og vår du vil prøve

50+ søte graviditetsantrekk som du må prøve mens du kan

Bla gjennom alle barselinnlegg

Top