De beste skoene å bruke med genserkjoler om høsten og vinteren

Er du utvide vintergarderoben? Da er genserkjoler et must. Denne nyttige guiden vil vise deg hvilke sko du bør ha med genserkjoler for de mest stilige antrekkene.

Høsten er endelig her, og vinteren er ikke så langt heller! Hva betyr det? Det betyr at det er på tide å bryte ut genserkjolene og favorittstøvlene. Denne kombinasjonen av kjole + fottøy er ikke bare et moteutsagn, men det er også et veldig behagelig antrekk designet for å holde deg varm og tettsittende for de kalde dagene og de kalde månedene fremover.

Når vi tenker på en koselig genserkjole + støvler combo, tenker vi automatisk på Ariana Grande . Den petite, men vokalt kraftige popsangerens signaturstil (blant mange andre ikoniske) er en overdimensjonert genserkjole sammen med lårhøye støvler.Til tross for at hun bare er fem fot høy, får Ariana iført et par lårhøye støvler henne til å se høyere ut enn hun faktisk er. Takket være henne er det så mange antrekksideer som kan lekes med.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Ariana Grande (@arianagrande)


Noe som bringer oss hit: Så du har de overdimensjonerte genserne og de tette kjolene dine klare, men hva slags sko bør du kombinere dem med? Lårhøye støvletter er en av dem, ja, men det finnes også andre varianter av fottøy som du kan bruke genserkjolene med, som vi skal diskutere nedenfor.

La oss komme i gang med å perfeksjonere genserskjolespillet ditt!

De beste skoene å bruke med genserkjoler

1. Knehøye støvler

Knehøye støvletter med slangetrykk til kjoler om vinteren Elegante svarte knehøye støvler å bruke med kjoler om vinteren Runched hvite knehøye støvletter til å ha på genserkjoler om vinteren


Knehøye støvler er sannsynligvis de mest populære skoene å bruke med kjoler om vinteren på grunn av deres allsidighet. Ikke bare gir de varme i den kalde årstiden, men de er også perfekte for arbeidsantrekk, kvelder, dater og annet.

I tillegg har knehøye støvler vært rundt og i stil siden 1950-tallet. Vær trygg, knehøye støvler vil ALLTID være et godt valg av fottøy.

For en elegant vinterlook, bruk en kort kjole etter eget valg og lag den med en svart skinnjakke og et par lårhøye støvletter med slangetrykk for å fullføre looken.

2. Lårhøye støvler

Høye støvletter i svart skinn til genserkjoler om vinteren Høye støvletter i svart skinn til genserkjoler om vinteren Brune høye lårstøvler med slangetrykk å bruke med genserkjoler om vinteren


Lårhøye støvletter fungerer best når du har på deg en superkort kjole eller skjørt (eller shorts). De kalles noen ganger som over kneet støvler eller bare OTK støvler.

Hvis du har en kortere genserkjole på deg, er det best å kombinere den med lårhøye støvler slik at du fortsatt kan være varm og tettsittende. Topp av hele antrekket med en trenchcoat, og du er klar for en koselig look!

For en annen stil, bruk en svart genserkjole med Simmi London Minar brune slangestøvler .

3. Ankelstøvler

Kremfargede ankelstøvletter med gulldetaljer for å ha på genseren om vinteren Ankelstøvletter i sort skinn med røde såler Grønne ankelstøvletter med krokodilletrykk med blokkhæl til å ha på kjoler om vinteren


Ankelstøvletter er et annet populært valg å bruke om høsten og vinteren, og de er ikke for snærende på bena sammenlignet med knehøye og lårhøye støvler.

I tillegg kan du definitivt bruke disse med leggings eller jeans hvis det er den looken du vil gå for. Du kan kombinere ankelstøvletter med en lengre genserkjole (eller bare en vanlig midi/maxikjole).

Ankelstøvletter, som de som er nevnt ovenfor, kan også brukes hele året. For en høstmoteidé, kjøp en midi-kjole (en varm midi-genserkjole er best) og par den med ankelstøvletter.

For en grungy og edgy look, bruk den Eternity høyhælte ankelstøvletter i grønt med et skinnskjørt, nettstrømpebukser, statement-øredobber og en badass skinnjakke.

4. Kampstøvler

Svarte kampstøvler til å bruke med kjoler om vinteren Kremfargede kampstøvler å bruke med genserkjoler om vinteren Badass svarte kampstøvler med stroppdetaljer


Klar til å sparke litt? Combat boots (eller chunky boots) er noen av de mest trendy skoene å bruke sammen med kjoler denne vinteren, og de er spesielt flotte hvis du går for et eventyrlig, dårlig utseende. Hvis du har litt ekstra å bruke, bør du vurdere å investere i designere som Chloé og Prada som har noen av de mest gjenkjennelige it-skoene for øyeblikket. (Vi elsker Betty boots fra Chloé!)

Sålene deres er designet for å gripe på røffe overflater, noe som er perfekt hvis du er en som beveger deg mye. I tillegg til dette ser kampstøvler fantastisk ut når de brukes sammen med genserkjoler, noe som gjør dem til et perfekt valg for et komplett uformelt ensemble.

Sett sammen en grå genserkjole og gjennomsiktige sorte strømpebukser Lockheart kampstøvler .

5. Chunky Sneakers / Platform Sneakers

Beige og kremfargede skinnsneakers Tykke joggesko Burberry chunky joggesko


Hvis støvler ikke er noe for deg, har vi deg. Chunky sneakers (også kalt plattformsneakers) gir den tette og varme følelsen på føttene, og de er også et godt valg å kombinere med genserkjoler, noe som gjør det til et søtt antrekk. Du kan aldri gå galt med et par joggesko, sammen med din favorittgenserkjole.

For et monokromt utseende, koble sammen Stassi Chunky Sneaker med en hvit genserkjole og en lett krem-croc-print crossbody-veske.

6. Blokkhæler / hælsandaler

Beige blokkhæler Kremfargede blokkhæler Gullmetallic slingback blokkhæler


Nå, hvis kulde ikke er et problem med deg i det hele tatt, så er blokkhæler overraskende nok et godt valg av fottøy å kombinere med strikkede genserkjoler. Blokkhæler er helt stilige og kan brukes med alle typer der ute.

Vi vil imidlertid si at hvis du går for sandaler med åpen tå, sørg for at genserkjolen din ikke er for tykk – velg en lett strikket kjole i stedet, som denne Ottoman strikk kjole fra BB Dakota.

For en perfekt match, par lengre genserkjoler med blokkhæler som Public Desire Sandaler med blokkhæl .

Vi håper du har funnet et par nye ideer om hvordan du kan bruke sko med genserkjoler om vinteren! Hvis du fortsatt er på utkikk etter moteriktig fottøy, sjekk innleggene nedenfor.

Få flere skoideer

15 beste designersko å investere i 2021 (og ha på seg i årevis)

12 merker som Charles og Keith for ditt neste par sko eller veske

De beste vår- og sommerskoene å legge i handlekurven

Bla gjennom alle moteinnlegg

Top