8 må-ha-sko å ha på seg med utsvingte jeans

Flared jeans gjør comeback, det er helt sikkert. Hvis du har problemer med å style dem, her er de 8 skoene du må ha med utsvingte jeans.

Flared jeans og bell-bottom jeans er en motetrend som har eksistert i flere tiår, og som nå gjør comeback. Men hvis du er som folk flest, kan det være litt skremmende å finne ut hvilke sko du skal bruke med disse stilene!

Vi har laget denne guiden slik at vi kan vise deg 8 sko du må ha som vil bidra til å skape den perfekte looken når de kombineres med jeans med utsving eller klokkebunn!Hva er flare jeans?


Også kjent som bjellebukser, flared jeans er bukser som blir bredere fra knærne og ned, og blusser ut for å skape en klokkelignende form på buksebenet. Noen jeans blusser litt ut, mens andre tar det til det ekstreme.

Denne jeansstilen begynte å bli populær på høyden av boho-hippiekulturen på 70-tallet, og den har også gått langt inn på 2000-tallet.

Søt flare jeans-antrekk med hvite støvler

Ta på disse jeansene Garasje


Utsvingte jeans er en fin måte å vise frem skoene dine på, så sørg for at du velger et par som matcher stemningen til antrekket ditt.

Når det kommer til sko, er det mange forskjellige typer stiler som du kan bruke med utsvingte jeans eller jeans med bjellebunn. Noen skostiler fungerer imidlertid bedre enn andre. I denne artikkelen vil vi diskutere 8 skoalternativer du må ha som vil utfylle resten av antrekket ditt.

Med riktig fottøy kan du også bli et moteikon!

Den beste Sko å bruke med utsvingte jeans

1. Ankelstøvler

Sko å ha på seg med utsvingte jeans: Sage grønne plattformstøvler

Ta på disse støvlene ASOS

Croc ankelstøvletter

Ta på disse støvlene ASOS

Svarte ankelstøvletter i krokodil

Ta på disse støvlene ASOS

Ankelstøvletter er et flott alternativ å bruke med flare bukser eller jeans, spesielt om høsten og vinteren. De er stilige og allsidige, og de kan brukes med mange forskjellige typer antrekk. Ankelstøvletter kommer i en rekke stiler, slik at du kan finne det perfekte paret som vil matche din personlige stil.

Siden flare jeans er ganske vide, anbefaler vi å gå for et par ankelstøvletter med hæl. Disse vil forlenge din generelle ramme og balansere bredden på jeansen.

Men hvis du vil ha noe mer uformelt, gå for et par flate ankelstøvletter. Uansett hvilken stil du velger, vil ankelstøvletter bidra til å fullføre antrekket ditt og få det til å se fantastisk ut!

2. Joggesko

Sko å ha på seg med utsvingte jeans: joggesko

Ta på deg disse skoene ASOS

Olivengrønne retro joggesko

Ta på deg disse skoene ASOS

Tykke joggesko

Ta på deg disse skoene ASOS

Hvis du vil gå for en retro-look med en nostalgisk vibe, er utsvingte jeans og hvite sneakers en ikonisk kombinasjon! Du kan enten gå for vintage joggesko som vans, eller moderne stiler som chunky plattform joggesko.

Joggesko er et flott alternativ for sko å bruke sammen med utsvingte jeans fordi de er komfortable og allsidige. Du kan bruke dem med mange forskjellige typer antrekk, fra uformelt til dressy.

3. Spiss tå Sko

Sko å bruke med utsvingte jeans: Sko med spisse tå

Ta på deg disse skoene Ferdig utdannet

Sko med spisse hæler

Ta på deg disse skoene Ferdig utdannet

Slingbacks med rød og rosa spiss tå

Ta på deg disse skoene Ferdig utdannet

Hvis du vil balansere ut de store klokkebuksene med superfeminine sko, er sko med spisse tå en klassisk stil med hæler som alltid ser elegant ut. De kommer i mange forskjellige former og størrelser, så du vil kunne finne det perfekte paret til ditt utsvingte jeansantrekk.

Hvis du vil ha noe kledelig og sofistikert, gå for et par spisse hæler med høy hæl. Men for en mer behagelig følelse, velg spissstøvler med en blokkhæl i stedet.

Uansett hvilken type spisse hæler du velger, vil de definitivt gi litt glamour til looken din!

4. Kiler

Sko å bruke med utsvingte jeans: kiler

Ta på deg disse skoene Ferdig utdannet

Sko å bruke med utsvingte jeans: Hvite kiler

Ta på deg disse skoene Ferdig utdannet

Sko å bruke med utsvingte jeans: Svarte kiler

Ta på deg disse skoene Ferdig utdannet

Kiler er et annet flott alternativ for sko å bruke med utsvingte jeans. De er stilige og komfortable, og et godt utvalg av fottøy i sommermånedene. Kiler kan kles opp eller ned, slik at du kan bruke dem med mange forskjellige typer antrekk.

Hvis du leter etter et mer dresset utseende, gå for et par kiler med høy hæl.

5. Flate sandaler

Sko å bruke med utsvingte jeans: Flate sandaler

Ta på disse sandalene Ferdig utdannet

Hvite flate sandaler

Ta på disse sandalene Ferdig utdannet

Flate sandaler med rødt mønster

Ta på disse sandalene Ferdig utdannet

En annen retrokombinasjon som ser bra ut i sommermånedene er flate sandaler med utsvingte jeans!

Hvis du leter etter moteinspirasjon, er det bare å spørre moren din eller tanten din, eller til og med gå gjennom fotoalbumene deres fra 90-tallet. De er de perfekte skoene å bruke for en uformell look.

6. Plattformer

Sko å bruke med utsvingte jeans: Plattformsandaler

Ta på deg disse skoene ASOS

Oransje-brune platåhæler

Ta på deg disse skoene ASOS

Svarte plattformsandaler

Ta på deg disse skoene ASOS

Plattformsko er et flott alternativ å ha på jeans med utsving fordi de gir høyde og kan også hjelpe til med å slanke bena og føttene. De kommer i mange forskjellige former, så du vil kunne finne det perfekte paret som matcher stilen din. Er de ikke så søte sko?

Hvis du vil ha noe elegantere eller mer klassisk utseende, gå for lave plattformer. Eller, hvis du leter etter noe morsomt og uformelt, så velg en høyere plattformhæl. Uansett hvilken type plattformer du velger, vil de definitivt være et fantastisk tillegg til ethvert antrekk!

7. Chunky støvler

Sko å ha på seg med utsvingte jeans: Chunky støvler

Ta på disse støvlene ASOS

Tykke svarte støvler

Ta på disse støvlene ASOS

Svarte kampstøvler

Ta på disse støvlene ASOS

Hvis du går for en edgy look, foreslår vi chunky boots! Dette kan være i form av plattformstøvler eller kampstøvler. De legger til en ekstra dash personlighet til hele antrekket ditt, og gir det en litt grungy vibe.

8. Chunky hæler

Sko å ha på seg med utsvingte jeans: Loafers med store hæler

Ta på deg disse skoene ASOS

Chunky plattformhæler

Ta på deg disse skoene ASOS

Sort bøffelrutete tykke slingbacks

Ta på deg disse skoene ASOS

Chunky hæler er en nyere trend innen sko, og de er perfekte å ha på seg med utsvingte jeans. De kommer i mange forskjellige stiler, så du vil kunne finne det perfekte paret som matcher din personlige stil.

Hvis du leter etter noe morsomt og trendy, velg en tykk hæl med morsomme mønstre, som disse rosa Lamoda hæler . Uansett hvilken type chunky hæl du velger, vil det definitivt gi litt kant til antrekket ditt!

For en grungy, alternativ stemning, bruk disse skoene med en skinnjakke etter eget valg.

Konklusjon


Som vi har diskutert, er det mange forskjellige sko som du kan bruke med flare jeans til forskjellige anledninger.

Høye hæler eller blokkhæler er alltid et godt alternativ fordi de gir høyde og forlenger bena. En enkel pumpe eller sandal er imidlertid perfekt for hverdagsbruk, men hvis du er ute etter noe mer dressy, bør du vurdere en stiletthæl eller kilehæl.

For en mer avslappet look, gå med leiligheter eller joggesko.

Få flere mote-ideer

15 søte antrekk med flare jeans å ha på hverdager

De beste skoene å bruke med genserkjoler for elegant høstlook

15 beste designersko å investere i 2021 (og ha på seg i årevis)

Bla gjennom alle moteinnlegg

Top