8 elegante leppestiftfarger å bruke med en marineblå kjole

Har du en nydelig marineblå kjole i garderoben din, men du er ikke så sikker på hva slags sminke som komplementerer den? Sjekk ut vår guide til de 8 beste leppestiftfargene å ha på en marineblå kjole!

Å velge riktig nyanse av leppestift er et personlig valg, men det har også stor innvirkning på selvtilliten din og hvordan du ser sammen. For å hjelpe deg med å finne den som passer stilen din best, har vi samlet noen tips om hvordan du kan bruke marineblå kjoler med forskjellige leppestiftfarger.

Marineblå er en helt nydelig juveltone som er en favoritt blant folk som synes svart er for kontrasterende for funksjonene sine. Nå som høst- og vintersesongen er neste i køen, gjør marineblått comeback igjen – denne kule tonen er garantert en publikumsfavoritt, spesielt for bryllup og andre spesielle anledninger.Ta på deg denne kjolen Reformasjon

Fargen på leppestiften du bruker med en marineblå kjole kan gjøre eller ødelegge utseendet. Faktisk er det et av de viktigste valgene du tar når du setter sammen et antrekk.

Så hvis du ønsker å fullføre utseendet ditt for en spesiell anledning, vil disse 8 leppestiftnyansene være det beste alternativet.

8 beste leppestiftfarger å bruke med en marineblå kjole

1. Burgund

  Hvilken farge leppestift å ha på en marineblå kjole: Burgundy Givenchy leppestift fra Sephora
Få denne leppestiften på Sephora

Rik, dempet burgunder er ikke bare en flott farge å legge til høst- og vintergarderoben din, men det er også en av de beste leppestiftvalgene å kombinere med en marineblå kjole.

Det er noen få farger som er universelt flatterende for de fleste, og vi vil si at burgunder er en av dem. Den rike fargetonen gjør at den fungerer med alle hudtoner, og fargekombinasjonen av burgunder leppestift med marineblå er uanstrengt elegant. For et rødt teppe-utseende, par dette med en trykkende smokey eye makeup-look.

2. Lys rosa

  Hvilken farge leppestift å ha på en marineblå kjole: Rødrosa Pat McGrath Labs leppestift fra Sephora
Få denne leppestiften på Sephora

Lyserosa er en universelt flatterende farge som fungerer godt på personer med lys hud, mørk hud, medium hud og oliven hud.

Både rosa og blå er kule farger, så det er ingen overraskelse at lyse, dempede rosa ser så bra ut med marineblått. Denne ganske naturlig tonede leppestiften vil ofte se mer flatterende ut enn tyggegummi-rosa eller blekrosa leppestift, og er et flott alternativ hvis du ønsker å lage en sminke-look som har et større fokus på øynene.

3. Brun

  Hvilken farge leppestift å ha på en marineblå kjole: Fet brun Dior rouge leppestift fra Sephora
Få denne leppestiften på Sephora

Brune leppestifter er en flott nyanse å vende seg til, spesielt hvis du har en naturlig middels eller mørk hudfarge. Hvis du leter etter en måte å gjøre det marineblå antrekket ditt litt mer dresser på, samtidig som du fortsatt opprettholder en ganske 'konservativ' estetikk, prøv å kombinere det med denne dristige leppefargen.

Hvis du har lysere hud og ser etter noe som ikke er så dristig, prøv å kombinere marineblått med en bærtonet leppestift i stedet – mer om det nedenfor!

4. Bær

  Hvilken farge leppestift å ha på en marineblå kjole: NARS bærleppestift fra Sephora
Få denne leppestiften på Sephora

Bærnyanser er et godt valg hvis du er ute etter en universelt flatterende dyp rød som ikke tar oppmerksomheten fra kjolen din.

Bærnyanser kan brukes til enhver anledning, men de er spesielt gode for datoer og spesielle anledninger! Imidlertid kan bærleppestifter også brukes på kontoret uten å virke upassende, så ikke nøl med å prøve dem ut.

5. Kule tonet røde

  Rød Chanel Rouge Allure Luminous leppestift
Få denne leppestiften på Nordstrøm

Hvis du ønsker å legge til en nyans av lyse farger til ditt ellers mørke antrekk, så er en klassisk rød definitivt den perfekte nyansen for deg. Siden marineblå er en kul tonet nyanse, er det best å bruke den med en rød leppestift som enten er litt rosa eller klassisk knallrød – la de koralltonede leppestiftene være hjemme.

Denne livlige nyansen vil bidra til å gjøre antrekket ditt pop, samtidig som det gir en dristig uttalelse. Hvis du er bekymret for at fargen er for høy, bare hold resten av sminken minimal! Slipp de røykfylte øynene og gå for en enkel lysebrun øyenskygge i stedet for å balansere utseendet, eller bare bruk mascara for en enda renere look.

6. Naken (Med en svak rosetone)

  Hvilken farge leppestift å ha på en marineblå kjole: Naken Charlotte Tilbury leppestift fra Sephora
Få denne leppestiften på Sephora

Selvfølgelig måtte vi inkludere en klassisk naken leppestift på denne listen. Det er et av de beste valgene å bruke med ethvert antrekk, og marineblått er ikke annerledes. Velg en naken nyanse med et lite skjær av rosa for å komplementere kjolens blåtoner.

7. Fuchsia

  Hvilken farge leppestift å ha på en marineblå kjole: Hot rosa / fuchsia Gucci leppestift fra Sephora
Få denne leppestiften på Sephora

Hvis du liker dristige nyanser av leppestift, må du prøve å bruke den marineblå kjolen din med en fuchsia leppestift neste. Denne fargerike nyansen ser best ut på personer med en kjøligere, rosa undertone i huden, uavhengig av hvor mørk hudfargen deres er.

Siden det er en veldig slående farge, spesielt for kvinner med lysere hudtoner, er denne leppestiften best reservert for datoer og andre anledninger som ikke er for formelle eller konservative. For ekstra stilpoeng, sørg for å male neglene i samme farge som den rosa leppestiften din, og vurder å bruke sko i en matchende fuchsia-nyanse.

8. Lilla og plomme

  Mac Purple Rebel leppestift
Få denne leppestiften på Nordstrøm

Lilla er litt av en undervurdert farge når det kommer til leppestifter, men hvis du er villig til å prøve den, kan du være trygg og vite at den vil passe fantastisk sammen med den marineblå kjolen din. Siden både lilla og marine er avkjølte farger, vil denne slående leppestiftnyansen komplementere utseendet ditt som en sjarm.

Du kan også endre dristigheten til utseendet ditt ved å velge mellom lysere, mer rosa lilla som nesten ser lilla ut, og mørkere, mer vampy nyanser som nyansen Maskerade fra Huda Beautys Power Bullet Matte Lipstick-linje. Disse leppestiftfargene gir det generelle utseendet ditt en veldig elegant og leken stemning!

Konklusjon

Når du velger leppestiftfarger for å kombinere med din marineblå kjole, er det viktigste å huske at marineblått anses som en kul farge. Dermed passer den best sammen med leppestiftfarger som har en kul, rosa undertone. Det er best å unngå leppestifter med en merkbar oransje tone – la disse stå på forfengeligheten din til en annen gang.

Vi håper du likte listen vår over de beste leppestiftene å bruke med en marineblå kjole, og fant den perfekte leppestiften for ditt arrangement!

Top