8 beste sko å bruke med maxi-skjørt for en elegant look

Er du litt borte i hvordan du skal style favoritt-maxiskjørtet? I så fall vil denne guiden om de beste skoene å bruke med maxi-skjørt hjelpe deg!

Maxi-skjørt (eller maxi-kjoler generelt) er et populært valg for kvinner, spesielt denne sesongen. De er enkle å ha på seg og allsidige, perfekte for kontoret eller ut på byen. Maxi-skjørt kan enten være flytende, blyantstil, høy-lav eller ha en høy splitt.

Generelt er det tre forskjellige typer skjørtlengder: mini, midi og maxi. Miniskjørt faller rett over kneet (eller kan også være et knelangt skjørt), mens midiskjørt faller forbi kneet.Maxiskjørtet er det lengste, i ankellengde eller gulvlengde.

Olivengrønt maxiskjørt fra Lulus

Få dette olivengrønne maxi-skjørtet på Ferdig utdannet


Hvis du bare har parret maxi-skjørtene og maxi-kjolene med bare sandaler, vil du bli overrasket over å vite at det er mange andre fottøyalternativer som kan kombineres med et langt skjørt. Sko spiller en viktig rolle i antrekksvalget ditt, og det er viktig å velge riktig type fottøy.

Sko kan lage eller ødelegge et antrekk, så det er viktig å finne de riktige. Det er mange typer sko som fungerer bra med maxi-skjørt, så vi har samlet en liste over favorittene våre nedenfor, samt en definitiv veiledning for å velge riktig par sko for deg selv.

Hvilke sko å ha med Maxi-skjørt

1. Sandaler

Sko å bruke med Maxi-skjørt: svarte sandaler med reim Sko å bruke med Maxi-skjørt: Brune slip-on-sandaler Sko å bruke med Maxi-skjørt: Sandaler med kremreim


Strappy sandaler er det mest populære og vanlige valget å bruke med et maxi-skjørt. Siden maxi-skjørt er lange, trenger du ikke et par flate sandaler som er for prangende, så det er greit å velge et vanlig med solide farger som svart eller brunt.

Det fantastiske med sandaler er at de ser bra ut hvis du går for en beachy look eller en avslappet atmosfære – perfekt for sommeren!

Hvis sandaler med reim ikke er noe for deg, kan du velge et par slip-ons som Neima Slide Sandal .

2. Slingbacks

Sko å bruke med Maxi-skjørt: Enkle hvite slingbacks Sko å bruke med Maxi-skjørt: Blush rosa slingbacks Sko å bruke med Maxi-skjørt: Denim blå hæle slingbacks


Våre personlige favorittsko å bruke med maxi-skjørt er slingbacks, som er en type sandal som har en stroppstøtte bak på hælen. Slingbacks er perfekte hvis du ikke vil at føttene dine ved et uhell skal skli eller falle ut.

Slingbacks er ypperlige for både fritidsklær eller formell bruk, og de kommer også i forskjellige hælhøyder. For en morsom sommerferie-look anbefaler vi et maxi-skjørt med blomstertrykk, en søt crop-topp og Samson Slingback hæler i dongeri.

3. Ankelstøvler

Sko å bruke med Maxi-skjørt: Brune ankelstøvletter Sko å bruke med Maxi-skjørt: Elegante ankelstøvletter i kremfarget skinn Sko å bruke med Maxi-skjørt: Brune ankelstøvletter i kordfløyel


Ankelstøvletter er en favoritt i høstsesongen og vintersesongen, da de vil gjøre jobben sin med å holde føttene dine varme og tette.

Det er mange antrekksvalg å bruke dette med, men den beste måten å bruke ankelstøvletter for de kommende kalde årstidene vil være å bruke et maxi-type blyantskjørt, en skinnjakke etter eget valg, og denne nydelige Jojo spissstøvle i elegant kremskinn. Ikke glem å toppe antrekket ditt med en søt fedora!

4. Joggesko

Sko å bruke med Maxi-skjørt: Hvite espadriller Sko å bruke med Maxi-skjørt: Hvite espadriller med stropper Sko å bruke med Maxi-skjørt: Denimblå espadriller


Vi kan ikke få nok av espadriller! Denne skostilen er elegant, strandaktig og ultrafeminin.

Espadrilles er en av de beste skoene å bruke med maxi-skjørt-antrekk, spesielt på en varm sommerdag når du har maxi-kjolen eller maxi-skjørtet flytende i vinden.

Å se på espadrillene omtalt ovenfor gir oss seriøs rusler-langs-den franske rivieraen vibber!

5. Kiler

Sko å bruke med Maxi-skjørt: Grå kile-espadriller Sko å bruke med Maxi-skjørt: Kremfargede Michael Kors-espadriller Sko å bruke med Maxi-skjørt: Røde espadriller i skinn


Det finnes mange forskjellige varianter av kiler, men kilesandaler i vevd espadrillestil er vår favoritt. Disse fungerer spesielt bra hvis du vil legemliggjøre den strandaktige stemningen med litt mer høyde til det generelle utseendet ditt.

Vi anbefaler å bruke et flytende maxi-omslagsskjørt, en søt tanktopp og denne nydelige Franco Sarto Clemens Espadrille Wedge i tangelo skinn. Legg på en solhatt, og du er i utgangspunktet klar for en dag ute på stranden!

6. Ballettleiligheter

Sko å bruke med Maxi-skjørt: Enkle leopard-trykk ballett Sko å ha på med Maxi-skjørt: Blomstrete ballettklær med gullkjede Sko å bruke med Maxi-skjørt: Enkle syrin ballett med sløyfe

For en enkel stil anbefaler vi ballettflater å kombinere med maxi-skjørtet ditt! For ekstra eleganse, velg ballettflater med spiss tå. Disse vil forlenge bena og legge til et snev av elegant.

Hvis du har et maxi tulipan skjørt eller et omslagsskjørt med deg Lise Chain Point Ballets ville passet kjempebra med det!

7. Hæler

Klare hæler Grønne krokodiller med stroppehæler Brune hæler i semsket skinn


Høye hæler er svært foretrukket for sin allsidighet, og det er grunnen til at de også passer bra med maxi-skjørt. De gir et snev av eleganse og raffinement til utseendet ditt og er spesielt flotte for spesielle anledninger som bursdagsfester.

Hvis du ønsker å vise frem dine strappy hæler (eller tykke hæler!) mens du har på deg et langt skjørt, anbefaler vi på det sterkeste å kombinere høye hæler med et a-linjet skjørt eller et høy-lavt skjørt, slik at hælene dine får en sjanse til å skinne.

8. Hvite joggesko

Lacoste hvite joggesko Superdry hvite joggesko Nike hvite joggesko


For en sporty look kan du aldri gå galt med et par klassiske hvite sneakers! Det virker som om det nesten ikke er noe du kan ikke bruk med hvite joggesko i dag.

Nylig har feminine florale maxi-skjørt sammen med hvite joggesko og en genser blitt en veldig populær høstlook. Alternativt kan du også kombinere sneakers med et maxi-skjørt og en grafisk t-skjorte for et avslappet sommerantrekk.


Vi håper du likte denne guiden og at den ga deg et par flere ideer til hvordan du kan style maxi-skjørtene dine! Hvis du leter etter flere moteideer, sjekk ut de relaterte innleggene nedenfor.

Få flere mote-ideer

40+ fantastiske sommer-maxikjoler å ha på seg fra strand til bar

10 beste designer-espadriller verdt å investere i 2021

15 beste designersko å investere i 2021 (og ha på seg i årevis)

Bla gjennom alle moteinnlegg

Top