5 nettsteder for å få utrolige kontorantrekk som vil øke arbeidsmoralen

Hvis du trenger smarte kjoler for arbeid i hele Storbritannia for å øke arbeidsmoralen din, må du sjekke ut disse 5 fantastiske merkene.

Å kle seg for å imponere kan være viktig, spesielt i kontormiljøer, så vi har samlet en liste over smarte kjoler for arbeid i hele Storbritannia, som vil få deg til å skille deg ut og se skarp ut!

Jeg er sikker på at du har hørt uttrykket: kle deg for jobben du vil ha, ikke for jobben du har. Hvis du allerede er i jobben du ønsker, gratulerer! Men å kle deg godt kan få deg til å skille deg ut og gi deg en forfremmelse.



Hvordan kle seg til kontoret

Det viktigste å huske på når du handler kontorklær, er at du ønsker at det skal fungere riktig.

Dette betyr beskjedne utringninger og lengder. Når det kommer til farge, avhenger alt av hvor mye du vil skille deg ut. Det er ingenting galt med en kongeblå, en rød eller til og med et morsomt trykk, men dempede farger som beige og rosa er alltid et trygt valg.

Fordi du er i et miljø hvor det noen ganger er nødvendig å pynte seg litt, for eksempel å imponere en klient i et viktig møte, kan det være en god investering å satse på en premium eller high street-gjenstand.

Måten du kler deg på sier mye om deg, spesielt i en profesjonell setting, men ikke la det skremme deg! Vi er her for å gjøre ting så enkelt som mulig med disse rimelige, elegante alternativene.

5 nettsteder for å få smarte kjoler for arbeid i Storbritannia

en. Karen Millen

5 nettsteder for de beste smarte kjolene for arbeid i Storbritannia

Smarte kjoler til arbeid i Storbritannia: Karen Millen

Karen Millen er en designer som verdsetter håndverk fremfor alt annet. Alle delene hennes er laget for å passe perfekt og komfortabelt til kroppen din.

Personlig elsker jeg dette merket fordi alle klærne deres er designet og sydd internt på deres London Atelier. Du kan ikke bli mer lokal enn det! Når det kommer til perfekt skreddersydde smarte utseende, er Karen Millen et valg du aldri trenger å tvile på. Selv om prisene er litt høye, kan du være trygg på at kvaliteten på disse plaggene vil gjøre dem langvarige.

Gjennom deres engasjement for håndverk og design, kan du vise frem din personlige stil og beholde en atmosfære av eleganse i en av disse vakre stykkene. Dette nydelige kongeblå eksemplet ville være perfekt for en dag når du har noe spesielt planlagt for happy hour.

Snittet er sofistikert og forlokkende samtidig som det opprettholder mengden beskjedenhet som forventes i en kontorsituasjon.

Se flere skreddersydde arbeidskjoler på Karen Millen HER

to. Marks & Spencer

Smarte kjoler for jobb i Storbritannia

Smarte kjoler til arbeid i Storbritannia: Marks & Spencer

Jeg ble positivt overrasket over å se de forskjellige alternativene Marks & Spencer tilbyr for arbeidskjoler. Disse kjolene er smarte, polerte og flatterende. Ifølge nettstedet deres var fokuset deres på å gi deg en moderne vri på 9 til 5 klassikere.

Utvidede skjørt, omslagskjoler og fargeblokker blåser liv i disse kontorstiftene. Til rimelige priser er det fantastiske med disse kjolene at du kan lese anmeldelser fra andre kunder om passform og kvalitet.

Ikke vær redd for å shoppe rundt og se på hvilke stiler du liker best. Hvis du ønsker å utvide arbeidsgarderoben din, er Marks & Spencer en god samtale fordi de rimelige prisene gjør det slik at du kan få mer enn ett stykke om gangen.

Min favoritt er dette svart-hvitt-mønstrede nummeret, med lange ermer og en krage. Det er ingen tvil om at det er passende for kontoret, men samtidig er det så moderne.

Sammen med hvite joggesko og kattøye-solbriller kan dette lett bli en helgelook også.

Se flere skreddersydde arbeidskjoler på Marks & Spencer HER

3. Ted Baker

Smarte kjoler for jobb i Storbritannia

Smarte kjoler til arbeid i Storbritannia: Ted Baker

Ted Baker er et anerkjent britisk designhus kjent for sitt engasjement for kvalitet og oppmerksomhet på detaljer. Når du kjøper en Ted Baker-kjole, kjøper du stoff og drapering av høyeste kvalitet som er tilgjengelig.

Enhver av disse kjolene vil vare hele livet, noe som er fantastisk med tanke på hvor allsidige de er! Hvis du vil vise litt mer personlighet, har de tonnevis av alternativer med dristige trykk og stoffoverlegg som sørger for at du skiller deg ut.

Jeg elsker hvor kreative de blir med enkle design som den detaljerte turtelhalsen på denne elegante hvite kjolen, eller blondedetaljer som gir et snev av femininitet til dette andre designet.

Alle kjolene deres har et snev av lekenhet som er forfriskende midt i alt det beige og rosa du ser på kontoret.

Det er ingen tvil om at kjolene deres er selve symbolet på raffinement, og ved å kjøpe en av disse gjør du en investering i deg selv og din fremtid!

Se flere skreddersydde arbeidskjoler på Ted Baker HER

Fire. Reiss

Smart Dresses For Work UK Wide: Reiss

Reiss ble etablert i 1971, og har lenge vært en stift i innovasjon og kreativitet. De er kjent for sitt sterke fokus på kvalitet og detaljer – noe som er tydelig når du ser de lekre kjolene på siden deres.

Deres evne til å mikse og matche stoff og utskrifter gir brukerens utseende uanstrengt smak. Hvis du er typen person som ønsker å se ut som om du har brukt tid på utseendet ditt uten å måtte gjøre det, så er det å ta på deg en av disse profesjonelt skreddersydde kjolene svaret for deg. Smakspaletten deres er diskret, men tydeligvis stilisert.

Ta en titt på dette fantastiske stripete nummeret nedenfor. Linjene er flatterende mens passformen er behagelig og avslappet. Det utstråler klasse og raffinement uten å prøve for hardt.

Klikker du på lenken til nettsiden deres kan du sjekke ut alle alternativene de har for kjoler som kan brukes hele året!

Se flere skreddersydde arbeidskjoler på Reiss HER

5. ASOS

Smarte kjoler til arbeid i Storbritannia: ASOS

Det jeg elsker med ASOS er deres forpliktelse til å bringe mote til kvinner i alle former og størrelser. De kommer stadig med nye design mens de alltid holder øye med de nyeste trendene.

ASOS passer perfekt på linje med rask mote ved å holde utseendet moderne og rimelig uten å ofre kvaliteten. Hvis du er en eventyrlysten fashionista som ikke er redd for å uttale deg, er dette kjolene for deg.

De har et enormt utvalg av stiler, farger, trykk og størrelser. Hvis du følger lenken til nettstedet deres, er jeg ikke i tvil om at du vil finne noe du elsker fordi de har omtrent alt.

Enda bedre, prisene deres er innen rekkevidde for de fleste budsjetter, og de har ofte salg. Hvis du har lyst til å prøve noe mer eventyrlig for kontoret, vil jeg anbefale å ta en titt på nettsiden deres.

Enten du har et viktig møte eller bare ønsker å skille deg ut, vil denne gule kjolen med et nøkkelhull og rynkete skuldre få alles hode til å snu.

Se flere skreddersydde arbeidskjoler på ASOS HER

Les disse neste

10 nettsteder for å få stilige jumpsuits for bryllup

Den essensielle guiden til de beste sommersalgene

Luksus for mindre: 10+ merker som Zimmermann

Top