3 enkle kaviarfestforretter perfekt for en mengde

Leter du etter de perfekte kaviarfest-forretter og fingermat-ideer? I så fall vil du elske disse 3 enkle snacks perfekt for en mengde!

Like mye som jeg elsker å budsjettere og rimelige klær når det kommer til mote, elsker jeg å spise på mat av god kvalitet. Utsøkt mat er en av livets små luksus, så i dag ville jeg dele mine topp 3 kaviaroppskrifter med deg for å imponere dine date- eller middagsoppdrag!

Disse oppskriftene er alle melkefrie og lager de mest Instagrammable måltidene for utrolig liten innsats!Kaviaren som jeg brukte til disse oppskriftene er fra Attilus kaviar , som tilbyr den høyeste kvaliteten sibirsk kaviar av stør. Hvis du virkelig ønsker å imponere middagsgjestene dine, er dette leverandøren å gå med.

Kaviaren leveres innen 24 timer for å beholde friskheten og kommer med isposer for å sikre den beste opplevelsen. Og det som er enda bedre - produktene kommer direkte fra produsenten! På denne måten er det ingen mellommann og forbrukeren betaler den beste og rimeligste prisen!

1. Kaviar-forretter på stekte kamskjell og myk ost

Kaviarfestforretter med kamskjell Kaviarfestforretter med kamskjell

Forberedelsestid: 20 min ELLER 50 min med bløtlegging av kamskjell, 25+ kanapeer

Ingredienser

- Rå kamskjell (100 g)

– Rå spinat

- Vegansk kremost

-Attilus kaviar (30g)

- En klype salt og pepper

-Olje (jeg brukte olivenolje)

Disse kaviarfest-forrettene krever litt mer forberedelsestid enn de to andre forrettene, men det er Åh så verdt den lille innsatsen. Disse små bitene vil virkelig blåse gjestene dine bort!

Kaviarfestforretter med kamskjell

Bruksanvisning

For å lage de best smakende kamskjellene, er det viktig å tørke dem før du pannesteker dem. Hvis du har kjøpt tørre kamskjell (elfenben eller rosa) i stedet for tørre kamskjell (lyse hvite), hopp over dette trinnet. Men hvis du har kjøpt våte kamskjell, er det viktig å tørke dem før du tilbereder dem.

For best resultat, bløtlegg kamskjellene i 30 minutter i 1 liter vann, 2 ss havsalt og 1/4 kopp sitronsaft i 30 minutter. Men hvis du ikke har tid og tålmodighet til dette, kan du gjerne hoppe over dette trinnet. (Det gjorde jeg, og min ble fortsatt deilig!)

Du bør imidlertid definitivt følge neste trinn, da det gjør en stor forskjell med liten innsats:

Legg ut kjøkkenrullpapir på bordet og fordel kamskjell på toppen av det. Dekk også oversiden av kamskjell med kjøkkenpapir. La tørke i 10 min.

Nå som kamskjellene dine er klare til å tilberedes, la oss lage mat!

en) Varm opp stekepannen til middels varm varme og smør med olivenolje. Når pannen er klar sprer du kamskjellene utover pannen og lar dem stå i 2-3 minutter, eller til de er brune. Smak til med salt og pepper før du snur kamskjellene.

to) Vend kamskjellene og la stå i et minutt til, eller til de er brune. Krydre denne siden med salt og pepper før du tar den ut av pannen.

3) Legg ned små spinatblader på en tallerken. Pass på at spinaten er litt bredere enn kamskjellene dine – det vil være lettere for gjestene å få tak i kanapeen.

4) Topp spinaten med kamskjell, kremost, Attilus-kaviar og en klype dill.

2. Røkt lakseruller med vegansk kremost

Forberedelsestid: 5 min, 10 canapes

Ingredienser

- Røkt laks (50 g)

- Vegansk kremost (jeg brukte Violife) (25 g)

- Attilus-kaviar (15 g)

-Dill (til pynt)

Disse kaviarfest-forrettene er uten tvil enkleste forrett måltid finner du! Jeg tror ikke engang jeg trenger å skrive ut en dedikert metode for hvordan jeg tilbereder disse deilige bitene – bildet forklarer det meste, er jeg sikker på. Men i tilfelle du lurte, her er den:

en) Legg ut så mange skjeer du ønsker for gjestene dine

to) Skjær ut tynne deler av røkelaks som passer til skjeene dine og fyll dem med kremost.

3) Vri laksen til rundstykker og legg på skjeen. Topp med kaviar og en klype dill – alt ferdig!

3. Kaviarblinis med røkelaks og kremost

Kaviarfestforretter med røkelaks

Forberedelsestid: 5 min (15 min hvis du lager veganske blinis), 10 kanapeer

Ingredienser

- Cocktailblinis (10)

- Røkt laks (100 g)

- Vegansk kremost (100 g)

-Attilus kaviar (50 g)

-Dill

For veganske blinis

-2,5 kopp soyamelk

-1 ss sukker

-2 ss olje (jeg bruker kokosolje)

-1 1/3 kopp mel

-1 ts bakepulver

-1/4 ts salt

Bruksanvisning

1) Ha ingrediensene i en miksebolle. Bruk en stavmikser til du får en jevn blanding.

2) Varm opp en stekepanne med teflon til middels varm. Bruk kokosolje til å smøre pannen før du påfører røren.

3) Hell små deler av røren over pannen – gjør dem store nok til å støtte ingrediensene til toppingen, men hold dem passe store. Blinis er ment å være små!

4)La røren steke i et par minutter. Bruk en slikkepott for å sjekke undersiden av blinien før du snur den – den skal være gyllenbrun.

5)Snu bliniene opp ned og la dem steke i 1 minutt.

6) Bliniene dine er klare til servering!

Denne oppskriften er i hovedsak den samme som den jeg nevnte ovenfor, men med blinds for å toppe smaksopplevelsen. Siden jeg er melkeintolerant, forbereder jeg bliniene mine hjemme.

Men hvis du ikke har matintoleranse, kan du finne blinier i cocktailstørrelse fra et hvilket som helst supermarked for omtrent £1,50. Denne kanapen er litt mer mettende og så enkel å tilberede hvis du har kort tid uten å gå på akkord med Pinterest-verdig utseende!

For å toppe bliniene, pynt dem med kremost, røkelaks, Attilus-kaviar og en klype dill.

Der har du det, tre super enkle kaviarfestforretter for å imponere middagsgjestene dine! Mine favoritter av disse var lakserullene på skje og kamskjellene på toppen av spinat, og jeg kan umulig velge en vinner blant dem.

Jeg føler imidlertid at bliniene med røkelaks utgjør de mest attraktive forretter, så hvis du ønsker å imponere gjestene dine med øynene først, vil dette være den beste oppskriften å gå med.

Leter du etter flere festforretter? Sjekk ut disse ideene!

35 enkle nyttårsfestforretter

25 beste Pinwheel-appetittvekkere og roll-ups perfekt for spilldagen

20 raske og enkle keto-snacks som er perfekte for vekttap

Bla gjennom alle oppskriftsideer

*Fest det*

Kaviarfestforretter med kamskjell

Kaviarfestforretter med røkelaks

Hvilken av disse oppskriftene var din favoritt? Gi meg beskjed i kommentarfeltet!

Dette innlegget er sponset av Attilus kaviar .

Top