25 designergaver under $300 til henne

Vi er her for å hjelpe deg med å finne de beste luksusgavene og festgavene som passer budsjettet ditt, med denne listen over de 25 beste designergavene under $300!

Det er så mange lekre designergaver tilgjengelig fra alle de beste luksusmerkene, men mange er ganske dyre, at det kan være vanskelig å finne de riktige gavene som passer med julesesongens budsjett. Dette er grunnen til at vi har laget denne gaveguiden med de beste designergavene under $300, slik at du enkelt kan finne de perfekte gavene uten å gjøre for mye skade på kredittkortet ditt!

Enten du leter etter fantastiske smykker, en vakker veske, fantastisk sminke eller en utrolig ny duft, er det garantert en flott gave til din mor, beste venn, bestemor eller kjæreste på denne listen!25 designergaver under $300

1. UGG Ultra Mini Classic Boots

 Rosa UGG Ultra Mini Classic Boot

Få disse Nordstrøm

De UGG Ultra Mini Classic Boot er et par sko du må ha for denne høst-vintersesongen, og det er derfor de er den perfekte gaven å gi denne høytiden!

Den klassiske UGG-støvelen er krympet ned, med ultrakort skaft, men er fortsatt like elegant og koselig. Støvlene er foret med et mykt UGGPlush-fôr for å holde føttene varme, pluss en 1-tommers plattformsåle som skaper et forhøyet utseende.

Disse supersøte støvlene er tilgjengelige i et bredt spekter av farger, inkludert lyse og nøytrale toner som passer til enhver stil.

2. Chanel Calfskin Quilted Cambon Agenda Planner

 Rosa og svart Chanel Calfskin Quilted Small Cambon Agenda Planner

Bla gjennom Chanel Agenda Planners på Motefil

Alle som er superorganiserte i livet ditt trenger dette Chanel Calfskin Quilted Small Cambon Agenda Planner som en festlig gave!

Den fantastiske planleggeren er laget av kalveskinn, vattert i det klassiske diamantmønsteret, og deretter applikert med en svart CC-logo for en slående finish.

Innsiden av planleggeren er foret med rosa matt skinn og utstyrt med en lapplomme og sølvringer.

3. Marc Jacobs The Teddy Mini Tote Bag

 Grå Marc Jacobs The Teddy Mini Tote Bag

Få på dette Nordstrøm

Dette nydelige Marc Jacobs The Teddy Mini Tote Bag gjør den perfekte gaven, med det supersøte, luftige utseendet og den kompakte størrelsen som gjør den til en ideell hverdagsveske!

Vesken er laget av mørkegrå faux shearling for en stilig vinterlook, og har deretter en avtagbar og justerbar crossbody-stropp for å sikre allsidighet.

Vesken har en åpen for å gi enkel tilgang til det fôrede interiøret som er den perfekte størrelsen for dine daglige nødvendigheter.

4. Gucci GG Marmont nøkkelveske i skinn

 Beige og svart Gucci GG Marmont nøkkelveske i skinn

Få på dette Gucci

Håndvesker vil alltid være feilfritt organisert med denne sofistikerte Gucci GG Marmont nøkkelveske i skinn .

Dekselet er laget av GG Supreme lerret og svart skinn, deretter pyntet med en skinnende gull GG-logo for en elegant finish.

Dekselet åpner seg for å avsløre seks gullnøkkelkroker, så den riktige nøkkelen er alltid lett å finne! Dette nydelige nøkkeldekselet selges for bare $270.

5. Gucci Moonlight Serenade, parfymert vann

 Hvit, rosa og grønn Gucci Moonlight Serenade, lavendel, 150 ml, acqua profumata

Få på dette Gucci

Den vakre Gucci Moonlight Serenade er en utrolig julegave som ikke bare ser fantastisk ut, men som alltid lukter fantastisk også!

Denne acqua profumata er et duftende vann, med toner av lavendel, tonkabønne og salvie, som kan legges på lag med en klassisk Eau de parfum for å skape din egen, individuelle duft.

Det duftende vannet holdes også i en elegant flaske, med vintage-estetikk, laget med elfenbenslakkert glass og dekorert med roseknopper.

6. Saint Laurent Opyum armbånd

 Svart og sølv Saint Laurent Opyum-armbånd i krøllet skinn og metall

Få på dette YSL.com

Smykker er alltid en flott luksusgaveide, og dette Saint Laurent Opyum armbånd er en fantastisk gave å gi denne julen.

Armbåndet er laget av svart krøllet skinn og deretter pyntet med glitrende sølvbesatt YSL-maskinvare for det typiske Saint Laurent-utseendet. Dette armbåndet er en flott hverdagsdel for en spesiell dame i livet ditt og er tilgjengelig for bare $295.

7. Fendi Fine 59 mm firkantede solbriller

 Brune Tortoiseshell Fendi Fine 59 mm firkantede solbriller

Få på dette Nordstrøm

Disse Fendi Fine 59 mm firkantede solbriller er bare nydelige og den firkantede formen er ideell for alle med et firkantet eller rektangulært ansikt.

De elegante solbrillene har en skinnende brun innfatning av skilpadde og mørkebrune gradientglass – superallsidige farger som vil passe til et bredt spekter av forskjellige antrekk. Disse solbrillene finnes også i skinnende blå eller skinnende beige hvis du har lyst på litt mer farge.

8. Louis Vuitton Monogram Nano-armbånd

 Brunt og gull Louis Vuitton Monogram Nano-armbånd

Bla gjennom Louis Vuitton-armbånd på Motefil

Vi elsker dette Louis Vuitton Monogram Nano-armbånd som har den klassiske og tidløse Louis Vuitton-looken!

Armbåndet er laget av LV monogrambelagt lerret med fôr av smidig vachetta-skinn, deretter ferdig med en skinnende messinglås, gravert med Louis Vuitton-merkenavnet.

Dette armbåndet er den ideelle gaven til alle som elsker litt fransk luksus i livet og vil gi et glam preg til enhver hverdagslook.

9. Tory Burch Kira Stud øredobber

 Gull Tory Burch Kira stud øredobber

Ta på disse Nordstrøm

Tory Burch er et flott merke å gå til hvis du leter etter rimelige luksusgaver – akkurat som disse Tory Burch Kira ørepynt – en flott luksusgave til alle du er glad i i livet ditt.

Øredobbene er i form av den doble T Tory Burch-medaljongen, og er tilgjengelige i gull, sølv og rosegull, slik at du kan velge det beste alternativet for å passe den personlige stilen til noen spesielle. Piggene er små og derfor ideelle for hverdagsbruk.

10. Gucci Trademark hjerteformede øredobber

 Sølv Gucci Trademark hjerteformede øredobber

Ta på disse Gucci

Gucci har en lang liste med luksusgaver å velge mellom, inkludert disse vakre Gucci Trademark hjerteformede øredobber .

Disse øreringene i sterling sølv er i form av et hjerte og har deretter blitt gravert med Gucci, Made in Italy-logoen – bare fantastisk.

Et enkelt par nagler med den ekstra spesielle luksustoppen er alltid en flott gave til dine beste venner eller kjæresten din.

11. Tory Bruch McGraw Skinnlommebok Crossbody

 Tan Tory Burch Bruch McGraw Skinnlommebok Crossbody

Få på dette Nordstrøm

Dette Tory Bruch McGraw Skinnlommebok Crossbody ville være en virkelig gjennomtenkt luksusgave, perfekt for å løpe ærend om dagen og deretter en elegant look om natten!

Denne crossbody-vesken for lommebok er laget av kornet skinn i en fantastisk brunfarge, dekorert med en applikert Tory Burch-logo.

Interiøret er utstyrt med en åpen lomme og en glidelåslomme for å holde alt organisert. Crossbody-stroppen er justerbar og kan bæres på skulderen eller over hele kroppen.

12. Dior Rouge Dior Lip Coffret gavesett

 Sort, sølv og rød Dior Rouge Dior Lip Coffret gavesett

Få på dette Nordstrøm

Alle sminkeelskere i livet ditt vil elske dette Dior Rouge Dior Lip Coffret gavesett ! Dior Rouge-leppestiftene er en bestselger for merket, med en myk og fuktighetsgivende formel og høy fargeutbetaling.

Settet inneholder to fløyelsleppestifter, en matt og en sateng leppestift i en rekke rosa, røde og mørke plommenyanser for å skape en rekke utseende. Leppestiftene er deretter inneholdt i en minaudiere-clutch for et nydelig utseende.

13. Gucci GG og bee gravert tynn ring

 Sølv Gucci GG og biegravert tynn ring

Få på dette Gucci

Flere ringer som dekorerer fingrene dine er en super chic og moteriktig look for øyeblikket, og dette Gucci GG og bee gravert tynn ring ville være et flott alternativ å legge til den kuraterte samlingen.

Ringen er laget av sterlingsølv og har deretter blitt gravert med GG-logoen og et lite biemotiv for et stilig, luksuriøst utseende. Denne vakre ringen selges for bare $290.

14. Prada-trykt twill skjerf

 Hvitt og gult Prada-trykt twill skjerf

Få på dette Prada

Denne elegante og sofistikerte Prada-trykt twill skjerf er en fantastisk julegave til din mor, tante eller bestemor.

Dette blekgule og hvite myke skjerfet er dekorert med et trekantmønster, som har vært en umiddelbar gjenkjennelig del av merket siden 1913.

Det nederste hjørnet av skjerfet har da merkenavnet Prada. Vi elsker at dette twill skjerfet også er tilgjengelig i flere forskjellige farger, så det er et alternativ for alle.

15. Chanel lammeskinn Chevron vattert kortholder

 Rosa Chanel lammeskinn Chevron vattert kortholder

Bla gjennom Chanel-kortholdere på Motefil

En kortholder er en strålende rimelig luksusgave som vil bli en ofte brukt del av enhver håndveske.

Dette Chanel lammeskinn Chevron vattert kortholder er bare fantastisk, laget av smørmykt lammeskinn og vattert i et chevronmønster med kontrasterende røde tråder for en iøynefallende look.

Det rosa stoffforede interiøret passer til det viktigste kortet, slik at du enkelt kan flytte mellom vesker for dag- og nattutseende.

16. Dior Oblique Mitzah skjerf

 Navy og beige Dior Oblique Mitzah skjerf

Få på dette Dior

En mager Dior Oblique Mitzah skjerf er et flott tilbehør for å gi et sofistikert preg til ethvert antrekk eller gi litt mer glamour til enhver luksusveske.

Skjerfet er laget av 100% silke for en myk og overdådig følelse og har blitt trykket med det klassiske marine og beige Dior Oblique-mønsteret på den ene siden og Christian Dior-navnet på den andre.

Det er også tilgjengelige røde og støvrosa alternativer, slik at du kan finne den riktige nyansen som passer stilen til din kjære.

17. Tory Burch Perry Bombé Mini Bag

 Grønn Tory Burch Perry Bombé miniveske

Få på dette Nordstrøm

Tory Burch leverer alltid utrolige vesker som ser lekre ut, men som også er superpraktiske. Det elegante mini bag er laget av kornet skinn i en mintgrønn nyanse, perfekt for å legge til en liten fargetone til enhver look, og deretter preget med Tory Burch-logoen.

De doble glidelåsene åpner for to rom, utstyrt med en vegglomme slik at du alltid kan finne akkurat det du trenger. Denne luksuriøse gaven er også tilgjengelig for bare $298.

18. Kurt Geiger London Mini Kensington Crossbody Bag

 Tan Kurt Geiger London Mini Kensington Quilted Leather Crossbody Bag

Få på dette Nordstrøm

De Kensington veske er en bestselger for merket Kurt Geiger, og denne miniutgaven er superfasjonabel og vil være en fantastisk gave til alle veskeelskere!

Det skinnende pastellbrune skinnet har blitt vattert i et geometrisk mønster for å skape et overdådig utseende, og deretter pyntet med mørk sølvbeslag.

Den gjennomtrekkbare kjeden kan bæres over hele kroppen eller på skulderen for å sikre mange forskjellige stylingalternativer.

19. Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Spray

 Rosa Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Spray

Få på dette Nordstrøm

De Chanel Coco Mademoiselle parfyme er en ikonisk og elsket duft som vil være en av de beste gavene til noen spesielle i livet ditt.

Den sexy og moderne duften inkluderer noter av appelsin, Grasse-sjasmin, mairose, patchouli og vetiver for en lys og frisk duft som er ideell for daglig bruk.

Coco Mademoiselle Eau de Parfum er også tilgjengelig i en rekke størrelser, slik at du kan velge den størrelsen som passer best for budsjettet ditt.

20. Diptych Baies Candle

 Svart Diptyque Baies/Bær stearinlys

Få på dette Nordstrøm

Diptyque lager noen av de beste lysene, og det er derfor de definitivt bør være på julehandlelisten din for ethvert familiemedlem eller venn.

Disse lysene fra Diptyque er også elsket av kjendiser på grunn av det fantastiske utseendet og den langvarige duften som fyller stuen.

De Duftende bær inkluderer noter av roser og solbærblader for en subtil fruktig duft. Denne størrelsen på 21 oz brenner i 90 timer, så hjemmet ditt vil lukte deilig gjennom vintermånedene.

21. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum Trio

 Hvitt og gull Maison Francis Kurkdjian Paris Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum Refill Trio

Få på dette Nordstrøm

De Maison Francis Kurkdjian Paris Baccarat Red 540 er en veldig populær duft, og denne Eau de Parfum Refill Trio er den perfekte luksusgaven til alle som alltid er på farten.

Disse mini Eau de Parfums kan enkelt legges i en veske, eller pakkes inn i håndbagasjen for en helg borte.

Duften inkluderer noter av sjasmin, safran, sedertre og ambra for å skape en rik, floral duft som er helt uimotståelig.

22. Hermes Silk Fabourg regnbueskjerf

 Flerfarget Hermes Silk Fabourg Rainbow skjerf

Bla gjennom Hermes silkeskjerf på Motefil

Et Hermes silkeskjerf er et must-have for enhver moteelsker, og det er så mange alternativer slik at du kan finne det perfekte alternativet som passer alle spesielle i livet ditt.

Dette Hermes Silk Fabourg regnbueskjerf er ideell for å legge til en pop av farger til enhver look. Det intrikate trykket er sprudlende av livlige farger, mønstre, skjulte dyr og blomstermønstre for et oppsiktsvekkende utseende.

Det beste er den rosa, håndrullede kanten for den luksuriøse finishen som er synonymt med Hermes-merket.

23. Saint Laurent YSL Monogram Leather Card Case

 Svart Saint Laurent YSL Monogram skinnkortveske

Få på dette Nordstrøm

Dette Saint Laurent YSL Monogram Leather Card Case har en elegant og minimalistisk estetikk og en kompakt størrelse, slik at denne kortvesken kan legges inn i enhver håndveske eller clutchveske for å holde alle viktige kort godt organisert.

Kortvesken er profesjonelt laget av svart skinn og deretter enkelt dekorert med en glitrende gull YSL-logo. Dekselet er utstyrt med fire kortspor og en midtre glidelåslomme for trygt å holde alt det viktigste.

24. Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream

 Bronse og blå Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream

Få på dette Nordstrøm

Augustinus Bader er et av de beste hudpleiemerkene for øyeblikket med et bredt utvalg av utrolige produkter som hjelper deg med å oppnå glødende og fyldig hud.

Dette Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream er et av merkets mest solgte produkter og beskrives som en hudfrelser, med super fuktighetsgivende midler og antioksidanter.

Denne beroligende kremen vil hjelpe huden din med å gjenoppbygge en ungdommelig motstand for et jevnt og fast utseende.

25. David Yurman X Crossover Ring

 Sølv og gull David Yurman X Crossover Ring

Få på dette Nordstrøm

Vi elsker det intrikate utseendet til dette David Yurman X Crossover Ring som ville være det perfekte tillegget til enhver smykkeskrin denne høytiden.

David Yurman-smykker ser vakre ut, men er også tilgjengelige til en ganske rimelig prisklasse – akkurat som denne ringen som er tilgjengelig for $295.

Ringen er i sterlingsølv, med glatte og kappe-lenkebøyler, avsluttet med et 18-karat gullkors.

Vi håper du likte denne listen over de beste designergavene under $300! For mer luksuriøst moteinnhold, sjekk ut lenkene nedenfor.

Top