15 appetittvekkende Keto Thanksgiving-oppskrifter som du vil elske

Leter du etter deilige keto Thanksgiving-oppskrifter som du kan servere til hele familien din? I så fall har jeg noen fantastiske oppskriftsideer å vise deg!

Det kan være fristende å sparke keto-dietten til fortauskanten når julesesongen ruller rundt, men det trenger du absolutt ikke.

Det er dusinvis og dusinvis av deilige keto-vennlige oppskrifter på Thanksgiving-middag og sideretter som vil hjelpe deg å opprettholde ketose og holde deg på sporet for vekttapsmålene dine. Pokker, du kan like gjerne lage et par keto-vennlige desserter til Thanksgiving-bordet mens du holder på.Jeg har samlet noen av de beste lavkarbo, høyfett festlige keto Thanksgiving-oppskriftene jeg kunne finne fra de beste matbloggerne der ute, så hvis du trenger noen sunne ferieoppskrifter, prøv disse rettene!

Mens du blar kan du legge merke til at ikke alle disse oppskriftene er unike for Thanksgiving. Hvis du ser noe du liker utseendet til, sørg for å inkludere det på julebordsbordet ditt eller nyt det som en del av høstens hverdagsmåltider også!

Med det sagt, la oss hoppe rett inn i de beste keto Thanksgiving-oppskriftene.

De deiligste Keto Thanksgiving-oppskriftene å prøve:

1. Hvitløk Urt Bacon Pakket Kalkun

Beste keto Thanksgiving middagsoppskrift: baconinnpakket kalkun

Se hele oppskriften på Whitney Bond

Hva er bedre enn en Thanksgiving-kalkun? En baconpakket Thanksgiving kalkun selvfølgelig! Whitney Bond har satt en deilig vri på den klassiske kalkunoppskriften som garantert vil bli en familiefavoritt.

2. Eple Tranebær Bacon kandisert valnøttsalat

Beste keto Thanksgiving-oppskrifter: Eple Tranebær Bacon kandisert valnøttsalat

Se hele oppskriften på Carl'sbad Cravings

Hvis du er ute etter en sunn og deilig salat i én bit, er dette det! Sprø epler, kandiserte tranebær, salt, sprøtt bacon, kremet feta, saftig paprika og saftige valnøtter gjør denne salaten til et uimotståelig tillegg til ethvert Thanksgiving-bord!

3. Vegansk gresskarsuppe med kandiserte cashewnøter

Keto vegansk gresskarsuppe med kandiserte cashewnøter

Se hele oppskriften på The Cookie Rookie

Selv om denne veganske gresskarsuppeoppskriften er et flott tillegg til ethvert Thanksgiving-bord, er det også en fantastisk rett å ha i seg selv i høytiden. Suppen er utrolig næringsrik, så den vil sette en sprett tilbake i steget ditt hvis du føler deg dårlig.

Kandiserte cashewnøtter gir en komplementerende søt smak til blandingen, mens den meierifrie kremen gjør suppen mer mettende og hjelper deg å vare lenger, hvis du nyter suppen som hovedrett alene.

Gresskarsupper kan normalt ta en lang tid å lage, men denne enkle oppskriften krever bare 30 minutter av tiden din!

4. Lavkarbo blomkål Potetmos

Keto Thanksgiving-oppskrifter: Lavkarbo blomkålstappe

Se hele oppskriften på Like enkelt som eplepai

Mos blomkål? Jeg vet hva du kanskje tenker – hvorfor lage blomkålmos når du kan holde deg til tradisjonell potetmos? Vel, hvis du vil unngå en tallerken med karbohydrater kan det være lurt å prøve denne!

Denne kremete blomkålen med hvitløk er glutenfri, lavkarbo, paleo og vegansk alternativ til potetmos og dermed uten tvil sunnere enn din vanlige mos.

Ikke nok med det, det tar bare 20 minutter å lage også, så det er den perfekte lettvinte Thanksgiving-tilbehøret til enhver helsebevisst families Thanksgiving-middagsbord.

5. Festlig Butternut-stek

Keto Thanksgiving-oppskrifter med butternut-stek

Se hele oppskriften på Veg-plassen

Hvis du tenker på å utelate kalkun helt fra Thanksgiving-bordet ditt, prøv å lage en festlig butternut-stek i stedet. Dette er det ultimate tillegget til alle veganske eller vegetariske Thanksgiving- og julebord.

Kate fra The Veg Space beskriver denne oppskriften som overbærende, men ikke for tung – på denne måten kan du nyte et større utvalg av retter fra middagsbordet!

Du kan også tilberede denne vegetarretten noen dager i forveien og varme den opp på dagen. Men hvis du velger å tilberede den på dagen, vil det ikke ta deg en uanstendig tid – 1 time holder.

6. Bourbon honning glaserte gulrøtter

Keto Bourbon honningglaserte gulrøtter

Se hele oppskriften på Matlaging På Forbrennerne

Honningglaserte gulrøtter er en utmerket siderett som passer godt til både salater og kjøttfullere middagsalternativer. Retten er aldri så søt at den nesten passer som en sunn dessert.

Denne smakfulle antipastoen kan piskes sammen på 15-20 minutter, noe som er flott hvis du ikke planlegger å bruke for mye tid på å tilberede tilbehøret.

7. Strimlet grønnkål og rosenkålsalat

Keto Thanksgiving-oppskrifter: Strimlet grønnkål og rosenkålsalat

Se hele oppskriften på Kjøkken Konfidence

Denne strimlede grønnkål- og rosenkålsalaten er på ingen måte bare en Thanksgiving-rett – den er så sunn at du kan nyte den uansett årstid. Når det er sagt, er det godt å ha litt grønt på Thanksgiving-bordet også.

Rosenkålen, valnøtter og paprika gir salaten en litt høstlig smak som vil komplimentere alle kjøttretter veldig godt.

8. Butternut Squash og fetagrateng

Enkle keto Thanksgiving-oppskrifter: Butternut Squash og Fetagrateng

Se hele oppskriften på Skap matlaging

Får ikke ost bare alt til å smake litt bedre? Denne søte og salte butternut squashen og fetagrateng smelter i munnen og er ganske enkel å lage - du trenger bare å skrelle butternut squashen, kutte alle ingrediensene, blande dem sammen og la dem stå i ovnen for å steke.

For en vegansk versjon, bytt ut fetaosten med et melkefritt alternativ: sunt og deilig!

9. Tomat Basilikum Kalkun Kjøttkake

Beste keto Tomat Basilikum Kalkun Kjøttbrød

Se hele oppskriften på Små biter av

Det kan være lurt å gi kjøttbrødene dine en permanent makeover når du prøver denne tomatbasilikum-kalkunkjøttoppskriften! Med basilikum og tomat har denne kjøttkaken en litt middelhavssmak, men den fungerer definitivt bra som en Thanksgiving-hovedrett også.

Kjøttbrød er egentlig mer avanserte versjoner av kjøttboller med mindre innsats – hvis du liker oppskriften, kan du bruke nøyaktig de samme ingrediensene for å lage en kjøttbollepasta for eksempel.

Imidlertid tror jeg vi alle kan være enige om at det ikke ville være en veldig tradisjonell rett å legge til et festlig middagsbord!

10. Blomkål Mac And Cheese

Beste keto Thanksgiving-oppskrifter: lavkarbo Blomkål Mac And Cheese

Se hele oppskriften på Mager smak

Blomkål til unnsetning igjen! Hvis du er ute etter en skyldfri, karbofri paleo-versjon av den gode gamle mac & cheese, her er den.

Oppskriften er grei og enkel å følge, og du trenger bare å bruke cirka 30 minutter totalt fra start til slutt på denne retten.

Den viktigste delen av denne oppskriften er ostesausen, som heldigvis er veldig vanskelig å rote til – du trenger bare å smelte sammen ingrediensene, visp dem for å få en jevn tekstur og du er ferdig!

11. Pecan Brown Butter Ice-Cream

Lavkarbo keto Pecan Brown Butter Ice-Cream

Se hele oppskriften på Keto diett-app

Hvem sa at alle Thanksgiving-dessertene dine må smake som gresskar eller tranebær? Hvis du ikke har noe imot å bli litt eksperimentell på kjøkkenet ditt, er en hjemmelaget is en veldig god idé å prøve med hele familien.

Det tar litt tid å forberede, men du kan i det minste lage en hel batch opptil en måned i forveien, noe som betyr at du vil spare massevis av tid på den store dagen.

12. Keto Pumpkin Cheesecake Mousse

Beste keto Thanksgiving-oppskrifter: Keto Pumpkin Cheesecake Mousse

Se hele oppskriften på Fred, kjærlighet og lav oppskrift

Denne gresskarostkakemoussen ser nesten for god ut til å være keto. Høstens smaker er pakket inn i kremost, som bringer desserten sammen i en deilig mousse. Den tunge kremen i desserten gjør at den smaker nesten som en gresskarostkake, selv om konsistensen på denne søte retten er ganske annerledes.

Til sammen tar denne oppskriften bare 30 minutter av tiden din, så hvis du er ute etter en festlig dessert som ser imponerende ut (og smaker!), er dette den.

13. Gresskarpai-pudding

Sukkerfri, lavkarbo, keto Pumpkin Pie Pudding - beste keto Thanksgiving-oppskrifter

Se hele oppskriften på Desserter med fordeler

Søt, kremet, smakfull OG sunn? Ja takk! Denne lavkarbo-, høyprotein-, sukkerfrie og veganske desserten er det ultimate tillegget til et sunt Thanksgiving-bord – det er som å spise høst og vinter fra en bolle.

14. Veganske og kornfrie gresskarpaikopper

Veganske og kornfrie gresskarpaikopper

Se hele oppskriften på Fest på frukt

Disse veganske gresskarpaikoppene er en bite størrelse versjon av alles favoritt høstdessert! Og med bare 6 ingredienser er det ingen grunn til at du ikke skal lage det hjemme.

Fyllet i disse koppene er kremet og fyldig, mens den ytre skorpen gir en fin crunch når du biter i den – de to teksturene fungerer i perfekt harmoni.

15. Vegansk gresskarkrydderlatte

Vegansk gresskar Spice Latte

Se hele oppskriften på Veganske Huggs

Hvem sa at du trengte å gå til Starbucks når du har lyst på en gresskarspice latte? En hjemmelaget gresskarkrydderlatte er så mye bedre av så mange grunner.

Visste du at Starbucks ikke engang la til ekte gresskar i sine gresskarkrydderlatte før i 2014? Bortsett fra det er det massevis av andre usunne og unødvendige ingredienser i kaffebarens drink.

Heldigvis har Melissa fra Vegan Huggs en velsmakende vegansk gresskarkrydderlatteoppskrift, slik at du også kan nyte en skyldfri høstgodbit hjemme!

Leter du etter flere Thanksgiving-retter? Les disse neste!

15 beste Keto Thanksgiving-sidene som hele familien din vil elske

27 beste Keto Thanksgiving-desserter gjennom tidene

9 enkle Keto-dessertoppskrifter som hele familien din vil elske

Bla gjennom alle Keto-oppskriftsideer

Hvis du likte dette innlegget, vil du ELSKE disse Keto In Five Cookbooks!

beste keto kokebok

Nøkkelen til suksess i alt i livet er konsistens, enkelhet og tilfredshet. Det samme gjelder for å gå ned i vekt på keto-dietten.

Hvis du er en som hater å kjøpe for mange forskjellige ingredienser til oppskrifter og kaste ubrukte ingredienser, eller du rett og slett ikke liker å komplisere kostholdet ditt for mye, er disse Keto In Five-kokebøkene en gud sendt.

Totalt er det 4 bøker: Frokost i fem , Lunsj i fem , Middag i fem og Dessert i fem til en super overkommelig pris.

Hver e-bok inneholder 30 oppskrifter, og det som gjør dem spesielle er det hver oppskrift er laget med bare 5 ingredienser, 5 trinn og har opptil bare 5 gram netto karbohydrater . Det betyr at du vil spare tonnevis av tid og dagligvareturer samtidig som du går raskt ned i vekt. Superenkelt!

Hvis du ikke kan bestemme hvilken bok du skal velge, tilbyr de også Keto in Five (4-bokpakke) som sparer deg 15 % av de individuelle bokprisene.

*Fest dette til senere*

Top