15 beste Thanksgiving-oppskrifter for å imponere familie og venner

Leter du etter de beste Thanksgiving-oppskriftene som er appetittvekkende gode? I så fall må du se disse oppskriftsideene!

Høytiden ser ut til å alltid overraske oss: Thanksgiving er her før vi vet ordet av det, og det er på tide å begynne å planlegge hva som skal serveres ved middagsbordet.

Jeg er sikker på at du er enig i at Thanksgiving-oppskrifter vanligvis er veldig like fra ett år til et annet - det er et par retter som alltid forventes og et par nøkkelingredienser som alltid dukker opp. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke bør legge til en vri på de velprøvde oppskriftene.Hvis du er klar for det, prøv å eksperimentere litt og legg til en helt ny oppskrift på bordet. Tross alt er det så mange morsomme oppskrifter på nettet, og det kan føles litt tørt å fortsette å lage de samme oppskriftene om og om igjen hvert år.

Nå, selv om jeg anser meg selv som en ganske grei kokk, er jeg ikke en som skriver ned mine egne oppskrifter så ofte. Det jeg gjør i stedet (og som sikkert mange av dere også gjør), er å oppdage deilig mat på Pinterest.

Denne høytiden er heller ikke annerledes: Jeg gikk på Pinterest for å finne et par sikleverdig Thanksgiving-oppskrifter, og før jeg visste ordet av det, hadde jeg samlet dusinvis av oppskrifter i tavlene mine!

Så i stedet for å ha oppskriftene på Pinterest-tavlene mine, tenkte jeg at jeg skulle dele de beste oppskriftene her på bloggen min, slik at dere, mine lesere, også kan bli inspirert av disse fantastiske oppskriftene.

Hvis du vil prøve noen av disse oppskriftene senere, kan du lagre dem på Pinterest-tavlene dine til Thanksgiving!

15 beste Thanksgiving-oppskrifter og matideer å prøve:

1. Søtpotetgryte med marshmallows

Beste Thanksgiving-oppskrifter: Søtpotetgryte med marshmallows

Funnet på feirer søtsaker

Nam nam nam… Smaksløkene mine begynner å spytte bare av å lese navnet på denne oppskriften! Denne herlige sideretten er superenkel å lage, men gevinsten er enorm.

Denne oppskriften passer også for veganere – bare bytt vanlig melk til vegansk melk og bruk kokosolje eller margarin i stedet for smør.

Du kan tilberede dette når som helst på året, men det passer spesielt godt til høytiden.

2. Deilig Tyrkia

Beste Thanksgiving kalkun oppskrifter

Å forberede en kalkunbrønn er nøkkelen til enhver god Thanksgiving-middag. Hvis du ikke er 100 % sikker på ferdighetene dine i kalkunsteking, følg med Smak er bedre fra bunnen av enkel oppskrift på den perfekte Tyrkia!

Se hele oppskriften på Smak er bedre fra bunnen av

3. Enkel og klassisk fylling

Enkel og klassisk Thanksgiving-stuffing

Nå som du har kalkunstekingen din på punkt fra forrige oppskrift, la oss se på noen av de beste fylloppskriftene. Spend With Pennies går over nøyaktig hvordan du velger ingrediensene til farsen din, hva du bør være oppmerksom på og hvordan du tilbereder hele retten.

Se hele oppskriften på Bruk med penny

4. Nantucket Corn Pudding

Beste Thanksgiving-oppskrifter: Nantucket Corn Pudding

Nantucket maispudding er et populært tillegg til mange Thanksgiving-bord som stammer fra de opprinnelige koloniale innbyggerne i New England. Det er to måter som maispuddinger vanligvis lages på: enten ved å knuse og male maisen sammen for å danne en myk tekstur eller ved å la hele maiskjernene være intakte, som i denne oppskriften.

Se hele oppskriften på En familiefest

5. Ultrakremaktig potetmos

Beste Thanksgiving-oppskrifter: Kremet potetmos

Hvis du elsker ost, kommer du til det kjærlighet denne oppskriften! Den er full av kremet ost, potet og best av alt – bacon. En annen bonus med denne oppskriften er at den kan lages noen dager i forveien, og så bare spratt inn i mikrobølgeovnen for å varme opp litt når du kommer til middagsbordet.

Se hele oppskriften på Natasjas kjøkken

6. Tranebærappelsinsaus

Tranebær appelsinsaus

Denne tranebærsausen er full av friske, saftige tranebær og er det perfekte tillegget til kalkunen din. Ikke bare det, det er lite kalorier, superenkelt å gjøre og du kan piske det opp på omtrent 10 minutter.

Se hele oppskriften på Natasjas kjøkken

7. Bestemors Thanksgiving kalkunfylling

Bestemor

Denne er en annen flott fylloppskrift som er en liten variasjon til den jeg har delt ovenfor. Ta en titt på dem begge og fortell meg hvilken som er din favoritt i kommentarfeltet!

Se hele oppskriften på Smak av Lizzy T

8. Thanksgiving kalkun grønnsaksbrett

Thanksgiving kalkun grønnsaksbrett

Dette er en utmerket rett for både barn og vegetarianere. Det er et veldig problemfritt alternativ til mange av grønnsakstilbehørene, og kan være veldig morsomt å lage sammen med barna. (Forhåpentligvis vil det morsomme utseendet få barna til å ønske å spise det mer også!)

Se hele oppskriften på Spise rikt

9. Søt Thanksgiving grønnsaksbrett for barn

Beste Thanksgiving-oppskrifter: Søt Thanksgiving-grønnsaksbrett for barn

For en annen variant av den perfekte Tyrkia-oppskriften, les videre fra Good Housekeeping for å finne ut hvordan de oppnår sin perfekt tilberedte Tyrkia. Spoilervarsel – de har flere sikleverdige Thanksgiving-oppskrifter på siden deres også – ikke gå deg vill når du surfer!

Se hele oppskriften i Godt hushold

10. Kalkunostbrett

Kalkun ostebrett

Dette kalkunostbrettet er en annen god idé for både barn og voksne. Du kan kombinere så mange skinker og oster på denne forrettstallerkenen du vil – vær kreativ!

Se hele oppskriften på Melanie Cooks

11. Butternut Squash og spinatsalat

Beste Thanksgiving-oppskrifter: Butternut Squash og spinatsalat

Denne salaten samler en rekke forskjellige ingredienser: det er butternut squash, spinat, pekannøtter, tranebær, granateplefrø og mer. Det er en flott idé for enhver høst- og vinterfeiring, inkludert jul!

Les hele oppskriften på Julias album

12. Stekt Butternut Squash og rosenkål

Beste Thanksgiving-oppskrifter: Stekt Butternut Squash og rosenkål

Rosenkål er en flott siderett for veganere og vegetarianere, men det betyr ikke at andre ikke kan nyte det også. Karamelliserte rosenkål er faktisk en av mine favoritt ting å spise uansett årstid, så ta gjerne vare på denne retten til senere og eksperimenter med den etter Thanksgiving også. Det går for eksempel latterlig godt med lam!

Se hele oppskriften på Julias album

13. Bakt Brie tranebær i brødskål

Beste Thanksgiving-oppskrifter: Bakt Brie Cranberry i brødskål

Er det noen gang en anledning der ost ikke er velkommen? Jeg tror ikke det!

Se hele oppskriften på Feel Good Foodie

14. Gruyere og timian stablede poteter

Gruyere og timian stablede poteter

Dette kan bare være den ultimate komfortmaten for alle potetelskere!

Se hele oppskriften på Gaffel på kjøkkenet

15. Ikke Yo Mama's Banana Pudding

Beste Thanksgiving-oppskrifter og desserter: Ikke Yo Mama

Hva ville Thanksgiving vært uten noen få desserter? Hvis du planlegger å ta med en dessert på Thanksgiving-bordet ditt, kan du like godt sørge for at det er beste mulig dessert som du kan mønstre opp. Denne bananpuddingdesserten er ganske høyt der oppe og tar bare 30 minutter å sette sammen!

Se hele oppskriften på Tar Heel smaksløk

Hvilken av disse oppskriftene skal du prøve denne Thanksgiving? Gi meg beskjed i kommentarfeltet!

Leter du etter flere Thanksgiving-oppskrifter? Sjekk disse ut!

30 beste Thanksgiving appetittvekkere som du trenger å se

25 Thanksgiving-sider som familien din vil elske

40 enkle Thanksgiving-desserter som smelter i munnen

Bla gjennom alle Thanksgiving-innlegg

*Fest dette til senere*

Top