15 beste butikker som Express for elegante forretningsmessige uformelle utseende

Hvis du er pålagt å kle deg profesjonelt, men likevel uformelt for jobb- eller skolebegivenheter, kan du prøve disse 15 butikkene og merkene som Express for å få den perfekte business-uformelle looken.

For de som er usikre på hva business casual betyr, tenkte vi at vi skulle starte dette med en forklaring. Denne typen klesstil er avslappet i kjernen med smarte forretningsantrekkskomponenter som blazer, bluse eller slacks.

Det er en flott måte å kle seg på når du går inn på kontoret, siden den er beskjeden, profesjonell, og du kan bruke tilbehør eller statement-plagg for å vise din personlighet. Når det kommer til å kle seg uformelt, har én moteforhandler alt— Uttrykke .Før du starter din forretningskolleksjon av fritidsklær, bør du vurdere stiftene: et par skreddersydde bukser, svart blazer, skjorte med knapper med detaljer, komfortable par dress-sko eller hæler, tøyveske og en knelang kjole.

Listen ovenfor vil forhåpentligvis gi litt veiledning når du leser gjennom nettsamlingene på disse 15 butikkene som Express:

De beste butikkene som Express

en. Ann Taylor

Beste butikker som Express: Burnt Orange business casual dress

Få dette kl Ann Taylor

Få dette kl Ann Taylor

Hvis du elsker å bruke klassiske, tidløse og elegante stiler, vil du sannsynligvis ofte Ann Taylor sin nettside og personlige butikker med jevne mellomrom. Det amerikansk-baserte motemerket kan skilte med vakre bluser, skjørt i alle lengder og strukturerte bukser som garantert vil snakke om på kontoret.

Alle disse elementene kan enkelt kles opp eller ned, avhengig av anledningen. For eksempel kan du kombinere den skreddersydde buksen med hvite joggesko, en skinnjakke og en t-skjorte som er gjemt foran, for en mer avslappet look.

Ann Taylor har en spesifikk samling som bare er fylt med arbeidstilpassede varer, noe som gjør det svært praktisk å handle for praksisplassen din. Den har også en kleslinje for kvinner med små figurer.

to. Reiss

Beste butikker som Express: Reiss

Få dette kl Reiss

Beste butikker som Express: Reiss

Få dette kl Reiss

Reiss er et britisk motemerke som Express som produserer uformelle antrekk for menn og kvinner. Reiss har mange alternativer når det kommer til bukser, jakker, bluser, lange armer, kjoler og skjørt.

I likhet med Express kan du stole på det faktum at alt som finnes på nettsiden deres er trendy og ikke vil gå av moten på en håndfull år, i det minste.

Reiss har også et imponerende utvalg av smykker slik at du kan heve og ha det litt moro med din business casual look. Hvis du er interessert i maksimalisme, vil du gjerne høre at uformelt antrekk ikke har noen begrensninger når det gjelder tilbehør.

3. Banan republikk

Beste butikker som Express: Banana Republic

Få dette kl Banan republikk

Plissert smaragdgrønn bluse

Få dette kl Banan republikk

Banan republikk er en av de butikkene hvor du alltid finner klassiske stifter, sammen med noen få hypertrendy stykker som vil fange alles oppmerksomhet.

Den amerikanske kles- og tilbehørsbutikken som Express bruker komfortable og høykvalitets stoffer for å lage plagg som er elegante og moderne. Banana Republic fører klær for menn og kvinner og har til og med en kolleksjon som heter Moderne arbeidsklær for damer som søker strukturerte silhuetter og forhøyede design.

Denne moteforhandleren er et flott sted å besøke når du leter etter grunnleggende ting som en hvit skjorte med knapper eller skjørt i A-linje.

Fire. Ferdig utdannet

Beste butikker som Express: Lulus

Få dette kl Ferdig utdannet

Formell svart kjole med albuelange ermer

Få dette kl Ferdig utdannet

Som Express, Ferdig utdannet er fylt med forretningsstiler, så vel som stykker som kan brukes til fester, bryllup og på første dater. Lulus har tonnevis av forskjellige merker som AGOLDE, Billini, Faithfull the Brand, Levi's, LUSH, Pinch, PADDYWAX, Steve Madden, Z Supply og mange flere.

Den nettbaserte motebutikken har alt det grunnleggende du noen gang kan forestille deg, pluss statement-stykker dekket med gnistre, paljetter, dristige trykk og nagler. Det er praktisk talt umulig å besøke Lulus-nettstedet uten å kjøpe tre til seks nye varer for å legge til skapet ditt.

5. J.Crew

Beste butikker som Express: J.Crew

Få på dette J.Crew

Helhvit forretningsantrekk

Få på dette J.Crew

J.Crew er en amerikansk motebutikk som Express som tilbyr et utvalg av klær og tilbehør for kvinner, menn og barn. Når det gjelder stil, er stykker funnet på J.Crews nettsted preppy, elegante og smarte, noe som gjør dem flotte for arbeid eller lek.

J.Crew har et imponerende utvalg av kasjmirgensere, som kan kles opp med et chunky statement-kjede eller kles ned ved å legge det under en dongerijakke. Vi elsker også ulljakkene og de fargerike ytterklærne som er tilgjengelige hos J.Crew, ettersom de skaper fantastiske silhuetter.

6. Everlane

Beste butikker som Express: Everlane

Få dette kl Everlane

Svart lagdelt turtleneck-kjole

Få dette kl Everlane

Everlane er en amerikansk moteforhandler som selger klærne sine primært på nett. Merket er mest kjent for sine moderne nødvendigheter, som t-skjorter, tank topper og gensere, laget av komfortable og nøytrale fargede stoffer.

Det California-baserte selskapet dreper det uformelle business-spillet ettersom det har alt av stifter, inkludert bluser med knapper og dongeri som ikke er vanskelig.

Prismessig er Everlane ganske lik Express. Du betaler ikke en arm og et ben for ett stykke, men det er heller ikke billig, noe som er gode nyheter da dette betyr at det ikke er dårlig kvalitet.

7. Alle helgner

Beste butikker som Express: AllSaints

Få dette kl Alle helgner

Beste butikker som Express: AllSaints

Få dette kl Alle helgner

Alle helgner er en britisk moteforhandler som spesialiserer seg på ansvarlig innkjøpte nødvendigheter. Når du handler på nettet hos AllSaints, kan du være trygg på at du støtter et selskap som bryr seg om miljøet, ikke bare et annet hurtigmotemerke.

Som Express, har AllSaints grunnleggende og trendy ting som er perfekte å ha på seg til bursdagsfest, brudedusj eller på reise. Vi er spesielt glad i AllSaints' skinnjakkekolleksjon . Absolutt alles garderobe bør inneholde en skinnjakke av høy kvalitet.

8. J.Crew Factory

Grå forretningskjole

Få dette kl J.Crew Factory

Beige blazer for hverdagsantrekk

Få dette kl J.Crew Factory

J.Crew Factory er perfekt for J.Crew-entusiaster som holder seg til et budsjett når det kommer til lagerskap. Å se bra ut trenger ikke alltid koste mye penger. J.Crew Factory har rabatterte deler fra J.Crew, inkludert gensere, kjoler, bluser og denim.

Dette nettmerket som Express lover opptil 50 prosent avslag på alt og har stykker som er trendy for sesongen. I motsetning til enkelte outlet-butikker, er varene som finnes på J.Crew Factory fra inneværende sesong, ikke flere sesonger tidligere.

Den har også et spennende utvalg av kakibukser i flere forskjellige farger. Disse er et business casual must-have!

9. Mango

Beste butikker som Express: Mango

Få på dette Mango

Beste butikker som Express: Mango

Få på dette Mango

Mango , et motemerke fra Spania, forstår at mange mennesker uttrykker sin personlighet gjennom klærne sine. Den har tonnevis av forskjellige kolleksjoner som shoppere kan se gjennom, fylt med kuratert fest, bryllup, streetwear og kontorlook.

Når du blar gjennom Mangos nettsted, finner du elegante gensere, jakker, bluser, jeans, kjoler, undertøy, solbriller, smykker, hatter, skjerf og mer. Det er virkelig en one-stop-shop. Det finnes også trendy og fasjonable plagg for menn, tenåringer og barn.

10. Moderne borger

Beste butikker som Express: Modern Citizen

Få dette kl Moderne borger

Floy svart kjole for forretningsantrekk

Få dette kl Moderne borger

Moderne borger lover allsidige og stilige stiler til en pris som ikke får deg til å krype. Handleposens totalbeløp bør aldri føre til at du føler deg engstelig eller overveldet.

Dette amerikansk-baserte motemerket som Express har alt en arbeidende kvinne trenger i garderoben sin, som uanstrengte midikjoler, komfortable gensere, knappebluser og allsidige bukser.

Modern Citizen fokuserer på komfort, noe som betyr at hver del er laget av høykvalitets stoff som ikke vil føles begrensende eller kløende. I likhet med Express tilbyr Modern Citizen tonnevis av uformelle artikler som viser at kontorantrekk ikke trenger å være kjedelig.

elleve. Reformasjon

Beste butikker som Express: Reformation

Få dette kl Reformasjon

Olivengrønn formell midikjole

Få dette kl Reformasjon

Hva setter Reformasjon bortsett fra andre moteforhandlere på denne listen er dens forpliktelse til bærekraft. Prisen er betydelig høyere enn Express, som er fordi alle delene er laget gjennom miljøvennlige prosesser.

Motemerket sier at det å være naken er det mest bærekraftige alternativet, men å ha på seg stykker fra reformasjonen er en nær andreplass. Alle klærne som selges på Reformations nettsted er ekstremt god kvalitet og vil ikke gå av moten på flere år.

I likhet med Express, har Reformation enklere, nøytrale gjenstander, men også statement-stykker som er dekket av funky print og blomster.

12. Av Mercer

Beste butikker som Express: Of Mercer

Få på dette Av Mercer

Enkel blå ermeløs bluse

Få på dette Av Mercer

Av Mercer ble laget for kvinner som jobber og bruker timer hver dag på et kontor eller et profesjonelt miljø. Hvis du er i tvil om hvor du skal begynne når det kommer til uformelt antrekk, kan du ikke gå galt med noe som finnes på Of Mercers nettbutikk.

Of Mercer kommer fra New York, noe som betyr at den er på toppen av alle de nyeste trendene, rett fra rullebanen på Fashion Week. Når det gjelder priser, er Of Mercer på den dyrere siden sammenlignet med Express.

1. 3. DKNY

Beste butikker som Express: DKNY

Få på dette DKNY

Sort midikjole med knute foran

Få på dette DKNY

DKNY er et annet New York-basert motemerke som Express som selges i flere varehus over hele verden. Hvis du er nysgjerrig på hva DKNY står for, er det: Donna Karan New York – du lærer noe nytt hver dag! Donna Karan lanserte merket tilbake i 2002.

Merket er anerkjent av dets mote-fremover design som kan være feilfritt lagdelt. Merket elsker å bruke kunstskinn, strikk og myk bomull for å lage plagg som passer for arbeid og lek. DKNY har også en kolleksjon for herreklær.

14. H&M

Beste butikker som Express: H&M

Få på dette H&M

Kremfarget kjole fra H&M

Ta på deg denne kjolen H&M

Hvis du elsker å besøke kjøpesenteret eller kjøpesenteret i nærheten i helgene, har du sannsynligvis tilbrakt en god del tid i en H&M butikk.

Det svenske multinasjonale detaljhandelsselskapet hjelper menn, kvinner, tenåringer, barn og til og med babyer med å se bra ut uten å bruke for mye penger.

H&M har alle de nyeste trendene sammen med høylytte statement-plagg og komfortable nødvendigheter. I likhet med Express er H&M en butikk hvor du kan finne alt du trenger i din business casual kapselgarderobe.

femten. New York & Company

Beste butikker som Express: New York & Company

Få dette kl New York & Company

Blå rutete hverdagskjole

Få dette kl New York & Company

New York & Company er en amerikansk forhandler som tilbyr trendy klær og tilbehørsstiler til motefolk over hele verden. I likhet med Express, fører New York & Company smarte deler laget av høykvalitets stoffer, i en rekke forskjellige farger.

Den nettbaserte motebutikken har tonnevis av forskjellige kolleksjoner som faux Leather, Animal Prints og Opposites Attract. Disse kolleksjonene er perfekte for damer som liker uformelle forretningsantrekk for å slå opp.

Vi håper du syntes denne listen over butikker og merker som Express var nyttig! Hvis du fortsatt leter etter mer moteinspirasjon, sjekk innleggene nedenfor.

Få flere mote-ideer

15 beste butikker som stygg gal for et Insta-verdig antrekk

10 beste butikker som Bohme With Romantic Bohemian Flair

10 beste butikker som rød kjolebutikk for din neste feminine #OOTD

Bla gjennom alle moteinnlegg

Top