10 vakreste designersolbriller for små ansikter

Leter du etter de perfekte solbrillene som faktisk ser bra ut på deg? For å hjelpe kvinner med mindre ansikt, har vi funnet 10 av de beste designersolbrillene for små og smale ansikter.

Det kan være en vanskelig oppgave å finne de riktige solbrillene som passer til ansiktsformen din. Derfor deler vi i dag de mest populære valgene som ser bra ut med små ansiktsformer, samt de viktigste hensynene du bør ta når du er på utkikk etter de perfekte solbrillene.

Så, hvilke typer solbriller ser best ut på mindre ansikter?

Hvis du har et petite ansikt med delikate trekk, vil du unngå store, store solbriller som kan overmanne ansiktet og dets egenskaper. Velg heller slankere solbriller med oval, cat-eye eller rektangulær innfatning.Selv om små solbriller i alle disse formene vil se bra ut, kan det være lurt å vurdere noen flere ting.

Hvis du har et rundt ansikt, gå for et par rektangulære solbriller som balanserer rundheten. På den annen side, hvis ansiktet ditt er mer firkantet, velg ovale solbriller.

De som er heldige som har et ovalt ansikt kan gå for begge, men vi vil likevel anbefale å unngå runde rammer fordi de vanligvis er ganske store og kan dominere ansiktet ditt.

De med mindre ansikter bør også favorisere topptunge rammer, for eksempel kattøye-rammer. Disse innfatningene har en tendens til å være universelt flatterende, men bare pass på at du velger et par kattøye-solbriller som er på den mindre siden.

I tillegg, før du kjøper et par solbriller, er det smart å måle ansiktet ditt slik at du kan sammenligne det med produktets innfatningsstørrelse.

Med dette sagt, her er våre beste designersolbriller for små ansikter som enkelt kan kjøpes online. I tillegg kan alle returneres hvis de ikke passer perfekt, så vær trygg! Alternativt kan du alltid stikke innom din lokale brillebutikk for å prøve dem.

Nå, uten videre, la oss hoppe inn i listen over de beste solbrillene!

De beste designersolbrillene for små ansikter

en. Linda Farrow Area 1 ovale solbriller

Beste designersolbriller for små ansikter: Linda Farrow Area 1 Oval Sunglasses

Få ut kredittkortet ditt fordi disse klassiske ovale solbrillene, konstruert av skilpaddeskallmateriale med gullkant i rustfritt stål, vil fullføre alle sommerlookene dine. Ikke bare vil de holde øynene dine trygge fra den sterke solen, men de vil også se søte ut på alle Instagram-bildene dine.

De Område 1 ovale solbriller har også justerbare neseputer slik at du kan være trygg på at de ikke hele tiden sklir nedover neseryggen. Solbrillene har 100 % UV-beskyttede glass holdt av en titaninnfatning og kommer i flere forskjellige fargevarianter. Disse petite brillene selges for rundt $400.

to. Chanel ovale solbriller

Beste designersolbriller for små ansikter: Chanel ovale solbriller

Disse solbrillene er en av de mest unike og iøynefallende på denne listen. De sorte solbrillene har en retro-inspirert innfatning med en beige topp dekket av små Chanel-logoer som seriøst kan heve ethvert moteutseende. De er vakre og delikate og fungerer utmerket for alle med et lite ansikt.

Hvis du ikke er en fan av den tofargede fargen, kommer de i fire forskjellige rammefarger og linsevarianter for å matche alle personligheter. Som med alle solbrillene på denne listen, er Chanel ovale solbriller kommer med 100 % UV-beskyttelse. Legg disse til tilbehørssamlingen din for rundt $445.

Når vi snakker om Chanel her, vil vi si at disse definitivt er de beste designersolbrillene for små ansikter hvis du bare vurderer videresalgsverdi. Når du er ferdig med disse solbrillene og ønsker å prøve noe nytt, bør du ikke ha problemer med å få tilbake mesteparten av pengene dine når du selger dem videre.

3. Celine CL000196 Cat Eye solbriller

Beste designersolbriller for små ansikter: Celine cat eye-solbriller

Hvis du elsker statement-solbriller, disse Celine Cat Eye solbriller er akkurat det du trenger. Disse klassiske kattøye-rammene er litt skarpere enn de fleste, og gir dem et utrolig slankt utseende. Disse parisisk-chic sunnies er laget av materialer av høy kvalitet som vil motstå slitasje, noe som er flott siden du kommer til å bruke disse enhver sjanse du får.

De sorte innfatningene på solbrillene er klassiske, mote-fremad, og også veldig sofistikerte. Celine Cat Eye-solbrillene kan kjøpes for rundt $400.

Fire. Saint Laurent 53 mm Cat Eye solbriller

Saint Laurent cat eye solbriller

De Saint Laurent 53 mm Cat Eye solbriller er perfekt for de med mindre ansikter fordi rammene er bredere på toppen. Disse solbrillene har 100 % UV-beskyttede, gradientglass og hvert par er laget i Italia.

De kantete tykke rammene er elegante, tidløse og setter flair til ethvert antrekk, til og med treningsutstyret når du tar kaffe etter å ha trent på treningsstudioet. Alles solbrillekolleksjon bør bestå av et par sorte og et par skilpaddeskall for variasjon. Disse solbrillene er svarte og koster rundt $380.

5. Linda Farrow Attico Mini Marfa

Linda Farrow Penthouse Mini Marfa i svart

Hvis cat-eye eller runde solbriller ikke er din stil, prøv å bruke et par vintage-inspirerte rektangulære solbriller. Disse er flotte for personer med slankere, ovale ansikter, og til og med personer med rundere ansikter. De Linda Farrow Attico Mini Marfa solbriller er laget av resirkulert acetat og har nylonlinser med 100 % UV-beskyttelse.

For de som ønsker å forgrene seg fra fargen svart, kommer Mini Marfas også i skilpaddeskall, grønn, oransje, blå, brun og fuchsia. Det kunne virkelig ikke vært en enklere måte å legge til en pop av farger til et antrekk. Attico Mini Marfa-solbrillene starter på rundt $250.

6. Fendi 52 mm Cat Eye solbriller

Fendi 52 mm Cat Eye solbriller i svart for små ansikter

De Fendi 52 mm Cat Eye solbriller har laserkuttede detaljer på hvert objektiv og den klassiske Fendi-logoen på stengene og tuppene.

Den laserkuttede detaljen er helt til å dø for og er perfekt for de som liker å gjøre et statement med klær og tilbehør. Hvis du allerede har tonnevis av sorte solbriller, foreslår vi at du kjøper et par av disse solbrillene i elfenben eller skilpaddeskall. Disse cat-eye-solen kan bli dine for rundt $390.

7. Linda Farrow Rosie ovale briller

Linda Farrow Rosie ovale briller med gullkanter

Linda Farrow forstår virkelig hva som skal til for å gjøre solbriller spesielle, funksjonelle og fasjonable. Rosie Oval-brillene er en blanding av acetat og titan, noe som gir deres unike design. Hver linse holdes tett av en 22 karat gult gullbelagt metallramme som til og med går over neseryggen.

Linsene er 100 % UV-beskyttet og neseputene er justerbare slik at de sitter perfekt på ditt vakre, lille ansikt. På grunn av 22-karats gullbelegg, har disse ovale rammene en litt høyere pris på rundt $799 og er definitivt mer en godbit.

8. Chloe Willow Cat Eye-solbriller

Chloe Willow Cat Eye solbriller med mønster

Disse solbriller er alt annet enn kjedelige. Se for deg at du ruller opp til brunsj med vennene dine og nipper til en sterk mimosa mens du har på deg disse kattøye-solbrillene. Rammene er laget av acetat, har 100 % UV-beskyttelse og er laget i Italia.

Disse cat-eye-solbrillene er litt mindre smale enn de andre og har en mer rund form, noe som er flott for folk med små, firkantede ansikter. For rundt 335 dollar kan disse kakifargede skilpaddesolbrillene bli med deg på alle dine fremtidige brunsjforsøk.

9. Chanel Cat Eye solbriller

Chanel tortoiseshell cat eye solbriller

Som vi har nevnt, er den tidløse designen til kattøye-linser ypperlig for de med mindre hoder. Det som imidlertid skiller dette paret er at i stedet for et skarpt kattøye, har disse solbrillene et rundere kattøye for et mer subtilt utseende.

Disse nydelige små kattøye-solbriller er stilige, elegante, sofistikerte og laget i Italia. De polariserte linsene gir 100 % beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, slik at du kan sole deg på stranden hele dagen, uten å bekymre deg.

Disse er flotte for fashionistaer som frykter at en cat-eye-stil kan se for alvorlig ut i ansiktet. De Chanel Cat Eye solbriller selges for rundt $470.

10. Chloe Willow 52 mm firkantede solbriller

Disse er i motsetning til alle de andre vi har nevnt, da de ikke er runde, ikke kattøye, men firkantede i form. Mens cat-eye og rektangelformer er svært bedre for mindre ansikter, er de ikke for alle. Hvis dette er deg, disse Chloe Willow Square solbriller kan være en god konkurrent.

De vil gi deg solbeskyttelse og sørge for at du ser aldri så trendy ut. Gradientlinsene gir fullstendig beskyttelse mot UV-stråler, og innfatningene er laget av acetat. Disse firkantede solbrillene i gunmetall og burgunder er laget i Italia og selges for rundt $335.

Vi håper du har funnet det rette paret designersolbriller til ditt lille ansikt fra dette innlegget! Hvis du fortsatt ser etter flere shoppingideer, sjekk innleggene nedenfor.

Få flere luksuriøse mote-ideer

17 beste designervesker under $2000 som er verdt investeringen

Delta på en båtfest? Her er hva du ikke bør gå glipp av

Cartier vs Tiffany - Hvilken er verdt å investere i?

Bla gjennom alle luksusmoteinnlegg

Top